Lifestyle

Μιχάλης Ρέππας: «Είχα καταλάβει ότι η Μίνα Αδαμάκη και η Ντίνα Κώνστα δεν ήταν καλά» [vid]

Μιχάλης Ρέππας: «Είχα καταλάβει ότι η Μίνα Αδαμάκη και η Ντίνα Κώνστα δεν ήταν καλά» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μιχάλης Ρέππας: «Ήμουν όλη τη μέρα ξεβράκωτος στην αυλή, ξαπλωτός και καιγόμουν»

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε σε νεαρή ηλικία σαν μοντέλο για τους φοιτητές της Καλών Τεχνών.

View this post on Instagram

A post shared by Greek•Vintage•Culture (@greekvintage_culture)

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ρέππας εξομολογήθηκε πως «η πρώτη μου δουλειά ήταν ή γκαρσόνι ή μοντέλων στην Καλών Τεχνών, δεν θυμάμαι. Το έχω κάνει και αυτό, μάλιστα. Το μόνο αμήχανο είναι η ώρα που γδύνεσαι γιατί είσαι σε μια τάξη που είναι πολλά παιδιά μπροστά στα καβαλέτα και εσύ βγάζεις τα ρούχα σου. Είναι πάρα πολύ περίεργη στιγμή. Μετά όταν στέκεσαι, δεν είναι τίποτα. Εμένα, επειδή ήμουν πάρα πολύ νευρικός, μου ζητούσαν μόνο πέντε λεπτά ακόμα για να μετρήσουν όσα χρειάζονταν».

«Το έκανα για ένα δυο χρόνια και είχε πάρα πολύ καλά λεφτά. Μια τάξη με είχε πάρει στον σταθμό της Καλών Τεχνών στη Μύκονο. Ήταν σαν ένα ξενοδοχείο, αλλά μόνο για τους φοιτητές, όπου με είχαν πάρει για την πτυχιακή τους. Τελείωναν αυτή και εγώ ήμουν όλη την ημέρα ξεβράκωτος στην αυλή, ξαπλωτός και με ζωγράφιζαν. «Καίγομαι» τους έλεγα και έρχονταν να μου βάλουν λάδι για να μην καώ».

«Μετά έδωσα εξετάσεις για τη δραματική σχολή χωρίς να το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα νομίζω στο τρίτο έτος, «εγώ τώρα θα τελειώσω και τη σχολή του Εθνικού θεάτρου» τους είπα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μιχάλης Ρέππας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments