Ελλάδα

Βέροια: «Ήταν ήρεμη η 29χρονη» είπε ο ταξιτζής που τη μετέφερε στο φράγμα [vid]

Βέροια: «Ήταν ήρεμη η 29χρονη» είπε ο ταξιτζής που τη μετέφερε στο φράγμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ως σημαντική πρέπει να λογίζεται η μαρτυρία του οδηγού ταξί που πήρε η 29χρονη, με το μωρό της στην αγκαλιά, για να πάει στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Ως σημαντική πρέπει να λογίζεται η μαρτυρία του οδηγού ταξί που πήρε η 29χρονη, με το μωρό της στην αγκαλιά, για να πάει στο φράγμα του Αλιάκμονα.  Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» στο MEGA αναφέρει ότι ο ταξιτζής, που άφησε την 29χρονη στον τόπο της τραγωδίας, εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι και οδηγήθηκε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παρατήρησε κάτι παράξενο. «Δεν αντιλήφθηκα κάτι το μεμπτό. Είδα μια φυσιολογική μητέρα που ζήτησε να πάει το παιδί της στο φράγμα», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, τόνισε: «Εκείνη την ημέρα ήμουν εγώ εδώ στην πιάτσα κατά τις 15:00 η ώρα. Έρχεται μια κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά, μπαίνει πίσω με το μωρό. Λέω εγώ “γεια σας, χρόνια πολλά”, δεν μου είπε αυτή χρόνια πολλά, λέει “πάμε στο φράγμα”. Στο αυτοκίνητο μέσα δεν είπαμε κουβέντα, ήταν ήρεμη διαδρομή. Ήταν ήρεμη και ψύχραιμη. Φτάσαμε στο φράγμα. Πάντα όταν πάμε εκεί, αφήνουμε τον κόσμο πριν από τη γέφυρα. Όταν πλησιάσαμε, λέω “πού να σας αφήσω;” Και μου είπε “δεν ξέρω”, είπα εγώ “κάπου εδώ; Κοντά στο αναψυκτήριο;” και μου είπε “ναι”». Κατέβηκε, με πλήρωσε και έφυγε. Είχε την προσωπική της τσάντα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments