Ελλάδα

Τραγωδία στη Βέροια: Λύθηκε το «μυστήριο» για το επάγγελμα της 29χρονης μητέρας

Τραγωδία στη Βέροια: Λύθηκε το «μυστήριο» για το επάγγελμα της 29χρονης μητέρας

Πηγή Φωτογραφίας: tad.gr

Σύμφωνα με τοπικές μαρτυρίες η 29χρονη μητέρας που φέρεται να έριξε το μωρό της στο νερό στη Βέροια εργαζόνταν ως ιεpόδουλη στη περιοχή.

Σύμφωνα με τοπικές μαρτυρίες η 29χρονη μητέρα που φέρεται να έριξε το μωρό της στο νερό στη Βέροια εργαζόνταν ως ιεpόδουλη στη περιοχή. Μάλιστα έκλεινε τα ραντεβού της μέσω ίντερνετ.

Ποια πραγματικά η 29χρονη Ελευθερία, η μητέρα που φέρεται να σκότωσε το μωρό της στον Αλιάκμονα;

Μόλις τέσσερις άνθρωποι ήταν τη Δευτέρα στην κηδεία του μόλις 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε πνιγμένο στον Αλιάκμονα, με τη μητέρα του να κατηγορείται ότι το πέταξε στο ποτάμι.

Το κοριτσάκι κηδεύτηκε λίγο μετά τις 15:30 της Δευτέρας, με παρόντες τη μητέρα της 29χρονης, τον παππού του μωρού και ακόμη δύο συγγενείς.

Ο πατέρας απουσίαζε, γιατί όπως είπε δεν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια, αλλά από άνθρωπο στο κοιμητήριο σύμφωνα με το tad.gr.

Σε δηλώσεις του στο Star ο πατέρας, ο οποίος διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα και δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί, είπε ότι «ήταν ένα αγγελούδι, χαρούμενο… Ποιανού η καρδιά δεν πονάει..;».

Πρόσθεσε ότι «εγώ όταν πήγαινα έβλεπα το παιδί, ήταν καλοσυντηρημένο, ήταν ταϊσμένο, το πήγαινα στους γιατρούς… Προσπάθησα ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το παιδί».

Ακόμη, επισήμανε ότι από την μέρα που γεννήθηκε το παιδί εκείνος προσπαθούσε να το αναγνωρίσει.

Πρόσθεσε ότι είχε κάνει και τεστ DNA: «Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού και τίποτα παραπάνω.

Δεν συνεννοούμασταν, δεν ξέρω τους λόγους που δεν ήθελε να το αναγνωρίσω».

Σημειώνεται ότι το προφίλ της 29χρονης μητέρας είναι γεμάτο προκλητικές φωτογραφίες και άντρες που την επευφημούν για τα προσόντα της και τις… επιδόσεις της:

Η 29χρονη μητέρα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments