Ελλάδα

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η 29χρονη επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στα νερά του Αλιάκμονα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αντώνη Μπιδέρη.

Η 29χρονη επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στα νερά του Αλιάκμονα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αντώνη Μπιδέρη. Η απολογία της 29χρονης στον ανακριτή κράτησε συνολικά τρεις ώρες και επτά λεπτά, ενώ φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το κοριτσάκι που γέννησε και σήμερα θα γινόταν ενός έτους.

Ο εισαγγελέας ωστόσο δεν πείστηκε και διέταξε την προσωρινή της κράτηση. Επίσης, ζήτησε και σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, ενώ διατάχθηκε και πραγματογνωμοσύνη. «Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θέλω να είχα βοηθήσει τότε το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

Απρεπείς χειρονομίες και σέξι πόζες έκανε η 29χρονη μάνα που έριξε το παιδί της στο ποτάμι

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, αφού προηγουμένως το πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο η μητέρα. Η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζεται να είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Πνιγμό έδειξε η νεκροψία

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος “έδειξε” η νεκροψία – νεκροτομή για τον θάνατο του άτυχου βρέφους στη Βέροια. Η 29χρονη μητέρα του ομολόγησε ότι το πέταξε εκεί το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ το 11 μηνών μωρό, μάλιστα, είχε δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Ειδικότερα τα ευρήματα του ιατροδικαστή πέρα από τον ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές, όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments