Διεθνή

Αγγλία: Οι 5 υποσχέσεις που έδωσε ο Ρίσι Σούνακ στο λαό για καλύτερη ζωή – «Θα δουλέψω νύχτα και μέρα»

Αγγλία: Οι 5 υποσχέσεις που έδωσε ο Ρίσι Σούνακ στο λαό για καλύτερη ζωή – «Θα δουλέψω νύχτα και μέρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μιλώντας στο Στράτφορντ, ο πρωθυπουργός παρουσίασε τις προτεραιότητές του για το 2023 ζητώντας από το λαό να κρίνει την πρωθυπουργία του με βάση πέντε υποσχέσεις

Πέντε υποσχέσεις στο βρετανικό λαό έδωσε την Τετάρτη ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ στην πρώτη του ομιλία για το νέο έτος, επισημαίνοντας την αποφασιστικότητά του για την επίτευξή τους.

Μεταξύ άλλων, ο Σούνακ δεσμεύτηκε να τονώσει την οικονομία, να μειώσει τις λίστες αναμονής των νοσοκομείων και να σταματήσει τις διελεύσεις μεταναστών στη Μάγχη στην πρώτη του ομιλία του έτους.

Μιλώντας στο Στράτφορντ, ο πρωθυπουργός παρουσίασε τις προτεραιότητές του για το 2023 ζητώντας από το λαό να κρίνει την πρωθυπουργία του με βάση τις εξής πέντε υποσχέσεις:

να μειώσει στο μισό τον πληθωρισμό να αναπτύξει την οικονομία να μειώσει το χρέος να μειώσει τις λίστες αναμονής των νοσοκομείων να σταματήσει τις διελεύσεις μεταναστών στο ΗΒ Ο κ. Σουνάκ υποσχέθηκε να εργαστεί «νύχτα και μέρα» για να ανταποκριθεί στις παραπάνω πέντε προκλήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας αυτού του κοινοβουλίου, και να δημιουργήσει «ένα μέλλον που αποκαθιστά την αισιοδοξία, την ελπίδα και την υπερηφάνεια στη Βρετανία».

«Αυτές είναι οι προτεραιότητες του λαού. Είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησής σας. Και είτε θα τις πετύχουμε είτε όχι. Χωρίς κόλπα, καμία ασάφεια, είτε θα τις κάνουμε πράξη για εσάς είτε όχι. Θα ξαναχτίσουμε την εμπιστοσύνη στην πολιτική μέσω δράσης ή καθόλου. Επομένως, σας ζητώ να μας κρίνετε για την προσπάθεια που καταβάλλουμε και τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους Βρετανούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments