Lifestyle

Taylor Swift: Η αξία της γάτας της είναι 97 εκατομμύρια δολάρια – Έχει το τρίτο ακριβότερο κατοικίδιο

Taylor Swift: Η αξία της γάτας της είναι 97 εκατομμύρια δολάρια – Έχει το τρίτο ακριβότερο κατοικίδιο

Πηγή Φωτογραφίας: Teen Vogue

H Swift ονόμασε την γάτα της από τον χαρακτήρα που υποδύεται η Mariska Hargitay στη σειρά 'Law & Order' ενώ την έχει συμπεριλάβει στα βίντεο κλιπ τραγουδιών της, όπως τα 'Blank Space' και 'Me!'.

Η Taylor Swift έχει ένα από τα πιο ακριβά κατοικίδια, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘All About Cats’, η γάτα της κοστίζει 97 εκατομμύρια δολάρια. Η Σκοτσέζα Olivia Benson, όπως λέγεται η γάτα της διάσημης τραγουδίστριας, δεν είναι όμως το πιο ακριβό κατοικίδιο, αλλά το τρίτο, αφού υπάρχουν celebrities με ζωάκια μεγαλύτερης αξίας. Πρώτο στη λίστα έρχεται το κατοικίδιο της ιταλικής εταιρίας Gunther Corporation που έχει έναν γερμανικό ποιμενικό που κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερο έρχεται η γάτα- influencer Nala αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift Greece❤️🇬🇷 (@_taylor_swift_fan_13__)

Η αξία των κατοικίδιων υπολογίζεται από τα έσοδα που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους μέσω των αναρτήσεων στα social media, όπως η Taylor Swift που μια φωτογραφία της με την Olivia το 2020 είχε πάρει πάνω από 2 εκατομμύρια likes στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

H Swift ονόμασε την γάτα της από τον χαρακτήρα που υποδύεται η Mariska Hargitay στη σειρά ‘Law & Order’ ενώ την έχει συμπεριλάβει στα βίντεο κλιπ τραγουδιών της, όπως τα ‘Blank Space’ και ‘Me!’.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Στη λίστα με τα πιο ‘ακριβά’ κατοικίδια ακολουθούν τα σκυλιά της Oprah Winfrey, η Sadie, η Sunny, η Lauren, η Layla και ο Luke που υπολογίζονται στα 30 εκατομμύρια αλλά και η γάτα του Karl Largefled, Choupette με αξία 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments