Πολιτική

Μητσοτάκης: O απολογισμός της κυβέρνησης για την ανεργία, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες το 2022

Μητσοτάκης: O απολογισμός της κυβέρνησης για την ανεργία, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες το 2022

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης γα τους νέους, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες μέσα στο 2022, επέλεξε να αφιερώσει το σημερινό του κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης γα τους νέους, τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες μέσα στο 2022, επέλεξε να αφιερώσει το σημερινό του κείμενο που ανήρτησε στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την ενίσχση της εκπαίδευσης, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής και έμφυλης βία, τις συντάξεις και την επιλογή μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ να προχωρήσουν σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, στην ανάρτηση που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τα Λευκά Όρη της Κρήτης, έγραψε:

«Συνήθως τις Κυριακές κάνουμε μία (το ξέρω, όχι πολύ σύντομη!) ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε. Σήμερα όμως, καθώς αφήνουμε πίσω μας την περίοδο των γιορτών, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που επιλεκτικά ξεχωρίζω από όσα έγιναν μέσα στο 2022.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο σύντομος μπορώ, και φυσικά δεν σκοπεύω να σας γράψω για όλα τα πεπραγμένα του 2022, αφού δεν νομίζω πως έχω το δικαίωμα να καταχραστώ σε τέτοιο βαθμό το χρόνο σας. Γι’ αυτό δεν θα σταθώ στους δείκτες της οικονομίας, στους οποίους οι επιδόσεις της Ελλάδας είναι η θετική έκπληξη στην Ευρώπη, αλλά θα εστιάσω περισσότερο στις πολιτικές υπέρ των νέων, των γυναικών και των νέων οικογενειών, στην προσπάθεια που κάνουμε να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών προς το καλύτερο. Ελπίζω πραγματικά να σας φανεί ενδιαφέρον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments