Lifestyle

Survivor: Η μπηχτή της Βαλαβάνη για τον Βασάλο & ο “Ξέρξης” Κονδυλάτος [vid]

Survivor: Η μπηχτή της Βαλαβάνη για τον Βασάλο & ο “Ξέρξης” Κονδυλάτος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: sportfm.gr

Οι Διάσημοι μπήκαν στο παιχνίδι με το δεξί, ενώ οι Μαχητές θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο επόμενο αγώνισμα.

Παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο παιχνίδι επέστρεψαν για να κάνουν ότι δεν μπόρεσαν στο παρελθόν ή να επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους έναντι των διεκδικητών του τίτλου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει αναβίωση μεγάλων μαχών του παρελθόντος…Η πρεμιέρα ήταν ανάλογη των προσδοκιών και έθεσε τον πήχη ψηλά για την συναρπαστική συνέχεια. Οι Διάσημοι μπήκαν στο παιχνίδι με το δεξί, ενώ οι Μαχητές θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο επόμενο αγώνισμα.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Πέρα από τα αγωνιστικά, οι δύο ομάδες φάνηκε να δημιουργούν δύο όμορφες παρέες αποτελούμενες από παίκτες που πλέον έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν καλύτερα τις καταστάσεις.Ακόμα και για τους ηττημένους Μαχητές, όπου υπήρξαν κάποιες παραφωνίες, ψύχραιμες φωνές όπως αυτές του Κ. Αναγνωστόπουλου και του Κ. Βασάλου, πρόλαβαν να σβήσουν της “σπίθες” προτού γίνουν “πυρκαγιές” και κάψουν την καλύβα προτού καν χτιστεί.

Στο τέλος της μέρας όλοι ξέρουν ότι είναι ένα παιχνίδι και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Τουλάχιστον για την ώρα.

Οι Διάσημοι θα είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Οι Μαχητές θα είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments