Lifestyle

Μιμή Ντενίση: Η φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον βασιλιά Κωνσταντίνο που θα συζητηθεί

Μιμή Ντενίση: Η φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον βασιλιά Κωνσταντίνο που θα συζητηθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

«Μπροστά στον θάνατο δείχνουμε τον πολιτισμό μας»

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα φωτογραφία στο Instagram με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό του λαού εξ αιτίας της κηδείας του τέως μονάρχη της χώρας. Δεν υφίσταται πολιτειακό πολιτικό θεμα. Ο λαός αποφάσισε ψήφισε και το θεμα μοναρχία έκλεισε εδώ και 49 χρόνια!

View this post on Instagram

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει από κανέναν και τίποτα! Άρα προς τι ο φόβος: Εκτός του ότι υπήρξε ανώτατος αρχών της Ελλάδας, υπήρξε και Ολυμπιονίκης. Κατά την γνώμη μου δικαιούτο μια κηδεία δημόσια δαπάνη. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δε διεκδίκησε τίποτα μετά την μεταπολίτευση. Αγάπησε πραγματικά την Ελλάδα κι ήρθε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του εδώ.

Μπροστά στον θάνατο δείχνουμε τον πολιτισμό μας. Η ιστορία δεν αλλάζει, η βασιλεια είναι μέρος της ιστορίας μας κι ο Κωνσταντίνος υπήρξε ανώτατος αρχών. Τα λάθη του θα τα κρίνει έτσι κι αλλιώς η ιστορία.

Μια κηδεία με ανώτατους κληρικούς αυστηρά μέτρα προστασίας και διεθνείς βασιλικούς προσκεκλημένους δεν μπορεί να είναι κηδεία ιδιωτη;! Έπρεπε να τιμηθεί συμβολικά ως αναγνώριση των θεσμών. Προσωπικά γνώρισα έναν πολύ ευγενή και διακριτικό άνθρωπο που μίλαγε με τεράστια αγάπη για την Ελλάδα, την οποια είχε εμφυσήσει και στα παιδια του. Καλό ταξίδι στο Βασίλειο των Ουρανών και συλλυπητήρια στην εξαιρετική οικογένειά του».Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια που δέχθηκε η Μιμή Ντενίση ήταν πολλά, με αρκετά από αυτά να μη συμφωνούν με την τοποθέτησή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments