Lifestyle

Η Μιμή Ντενίση και ο Νίκος Γαλανός τη δεκαετία του ’90

Η Μιμή Ντενίση και ο Νίκος Γαλανός τη δεκαετία του ’90

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Μιμή Ντενίση και ο Νίκος Γαλανός συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση στην τηλεοπτική σειρά "Το ταξίδι" το 1977, όπου είχαν και οι δύο πρωταγωστικό ρόλο.

Ο Νίκος Γαλανός, είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς “ζεν πρεμιέ” ηθοποιούς του Ελληνικού Κινηματογράφου και θεάτρου. Κράμα ταλέντου, γοητείας, φυσικότητας και έντονης εκφραστικότητας, έφτιαξε ένα διαχρονικό προφίλ, που φροντίζει μέχρι σήμερα να φέρνει στις μνήμες μας την περίοδο της μεγάλης ακμής του Ελληνικού Κινηματογράφου. Εκείνη, μια από τις πρώτρες κυρίες του ελληνικού θεάτρου.

Η Μιμή Ντενίση και ο Νίκος Γαλανός συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση στην τηλεοπτική σειρά “Το ταξίδι” το 1977, όπου είχαν και οι δύο πρωταγωστικό ρόλο.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 1987, πρωταγωνίστησαν μαζί στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Ο θάνατος του Τιμοθέου Κώνστα”. Τη σεζόν 1992-93 πρωταγωνίστησαν στη σειρά “Οι φρουροί της Αχαΐας”. Επιπλέον, συνεργάστηκαν μαζί στο θέατρο, στην παράσταση “Θεοδώρα, η Αγία των φτωχών” που ανέβηκε το 1996 από τον θίασο της Μίμης Ντενίση με πρωταγωνίστρια την ίδια. @mimi_denissi

View this post on Instagram

A post shared by ~ Μιμή Ντενίση για πάντα ~ (@mimi.denissi.forever)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments