Focus

Τζακ Νίκολσον: Γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τον τελευταίο έναν χρόνο

Τζακ Νίκολσον: Γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τον τελευταίο έναν χρόνο

Πηγή Φωτογραφίας: Vanity Fair

Η αθόρυβη μάχη με την άνοια και τα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Από προσώπου γης εξαφανίστηκε τον τελευταίο έναν χρόνο ο πολυβραβευμένος Τζακ Νίκολσον. Η απουσία του εμβληματικού αστέρα έχει διεγείρει προβληματισμούς και ανησυχίες τόσο στους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του, όσο και στα οικεία του πρόσωπα, με τα τελευταία να κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα υγείας και εσκεμμένη απομόνωση εξαιτίας της προχωρημένης άνοιας , με την οποία εικάζεται ότι παλεύει αθόρυβα ο καταξιωμένος ηθοποιός. Μιλώντας στο RadarOnline, φίλοι του Αμερικανού καλλιτέχνη ανέφεραν χαρακτηριστικά πως έχει επιλέξει να “ζει σαν ερημίτης” καθώς “δεν βγαίνει καθόλου πια από το σπίτι του”, αφού “έχει χάσει το μυαλό του παντελώς”.

View this post on Instagram

A post shared by JACK NICHOLSON (@jacknicholsonofficial)

Σύμφωνα με την πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του, ο 85χρονος σταρ βρίσκεται “κρυμμένος” στην έπαυλη του στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία αγόρασε από τον αείμνηστο καλό του φίλο Μάρλον Μπράντο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές όπου τα αγαπημένα του πρόσωπα παρομοιάζουν τις συνθήκες πριν από τον θάνατό του τελευταίου, με την κατάσταση που βιώνει προς το παρόν ο Νίκολσον, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: “Ο Μπράντο πέθανε σχεδόν απομονωμένος, αφού έζησε μια τόσο γεμάτη ζωή, και οι αντίστοιχες συγκρίσεις με τον Τζακ γίνονται όλο και πιο έντονες”.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποστήριζε πως το σπίτι του λειτουργεί ως καταφύγιο, στο οποίο έσπευδε κάθε φορά που αισθανόταν “απροστάτευτος” ψυχικά. “Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Όμως οι άνθρωποι γύρω του εύχονται να βγουν από το σπίτι του για λίγο και απλώς να τους πει ότι είναι καλά” εξηγούν οι φίλοι του, προσθέτοντας “Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ιδιαίτερα με τον Ρέι, τον γιό του, για τον οποίο είναι πολύ περήφανος, όμως οι μέρες της κοινωνικοποίησης του έχουν οριστικά περάσει”.

Ο Τζακ Νίκολσον εθεάθη για τελευταία φορά στο Staples Centre τον Οκτώβριο του 2021 μαζί με τον 30χρονο γιο του Ρέι, όπου παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ με πρωταγωνιστές τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ η τελευταία φόρα που εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη ήταν το 2010, στην ρομαντική κομεντί “How Do You Know”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments