Trash

Δανάη Μπάρκα: Φωτογραφίζεται γυμνή στο κρεβάτι και με κόκκινο κραγιόν [pic]

Δανάη Μπάρκα: Φωτογραφίζεται γυμνή στο κρεβάτι και με κόκκινο κραγιόν [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Το μαξιλάρι σου ξέρει την ιστορία σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Η Δανάη Μπάρκα, το λαμπερό κορίτσι του Mega που παρουσιάζει την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μας κρατάει παρέα τα πρωινά, έκανε νέα φωτογράφιση: σέξι, γλυκιά και με ένα caption που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε.Σε αντίθεση με τη χαρούμενη, πολύχρωμη και φωτεινή διάθεση που την έχουμε συνηθίσει στην πρωινή της εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται μια σειρά από νέες σέξι και ταυτόχρονα γλυκές φωτογραφίες στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, έβαλε ένα μαύρο κορμάκι, έκανε ένα ήσυχο και όμορφο μακιγιάζ με έμφαση στα κόκκινα χείλη, πήρε αγκαλιά το μαξιλάρι της και χαμογέλασε όλο τσαχπινιά στον φακό της Ρούλας Μονιάκι.

“Το μαξιλάρι σου ξέρει την ιστορία σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον”, γράφει το caption της, και πρόκειται σίγουρα για ένα διάσημο quote, πέρα για πέρα αληθινό.

Η Δανάη Μπάρκα με τη νέα της ανάρτηση μαθαίνει ακόμη μια φορά έτσι σε όλους τους ακολούθους της ότι η ομορφιά, το σεξαπίλ, το νάζι και η γλυκύτητα, είναι αρετές που δεν κοιτούν στερεότυπα, φύλα, θρησκείες, επάγγελμα ή ξεπερασμένα checklist, κοιτούν το χαμόγελο, την όρεξη και το πάθος για τη ζωή. Και η Δανάη Μπάρκα είναι μια γυναίκα πλούσια σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.Από τις φωτογραφίες δεν έλειψαν και τα σχόλια των φίλων και θαυμαστών της που την αποθεώνουν, με το ξεκάθαρο σχόλιο της Βίκης Καγιά να ξεχωρίζει πάνω-πάνω: ένα emoji φωτιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments