Lifestyle

Τόλης Τσιμογιάννης για Γονίδη: «Τον έφερα στη δουλειά κι εκείνος με έβγαλε από την αφίσα» [vid]

Τόλης Τσιμογιάννης για Γονίδη: «Τον έφερα στη δουλειά κι εκείνος με έβγαλε από την αφίσα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: iSelida.gr

"Έφυγα για 20 μέρες σε τουρνέ στην Αμερική και γυρίζοντας δεν είδα πουθενά στις ταμπέλες το όνομά μου... τρελάθηκα" περιγράφει ο Τόλης Τσιμογιάννης.

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Τόλης Τσιμογιάννης. Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων εκτόξευσε τα βέλη του προς τον Σταμάτη Γονίδη, με αφορμή παλαιότερη συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stamatis Gonidis (@gonidis_official)

«Την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά την έκανα το 1983 και ήρθε η στιγμή που πήγα στο Ρεγγίνα, ήρθε το αφεντικό και μου λέει: Τσιμογιάννη, έχω ένα καλό σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών και σε θέλουμε σαν πρώτο όνομα» αναφέρει ο Τόλης Τσιμογιάννης.

«Τελειώνοντας τη σεζόν, έκανε πρόταση το αφεντικό σε όλο το σχήμα να πάμε στο Αννέτα στην Αχαρνών. Ο Σταμάτης Γονίδης δεν δέχθηκε, είπε θέλω να πάω σε άλλο μαγαζί. Και μετά από έναν μήνα περίπου, γύρισε και είπε στο αφεντικό: να ‘ρθω κι εγώ εδώ σαν guest; Εγώ είπα: ευχαρίστως, αν έχει βάλει μυαλό, να τον πάρουμε μαζί. Έτσι κι έγινε» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Έφυγα για 20 μέρες σε τουρνέ στην Αμερική και γυρίζοντας δεν είδα πουθενά στις ταμπέλες το όνομά μου. Μου λέει το αφεντικό: έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον Σταμάτη. Δεν θέλει να είστε μαζί» περιγράφει ο Τόλης Τσιμογιάννης. «Εγώ τον βοήθησα να έρθει στη δουλειά… τότε τρελάθηκα, γιατί όλα τα σχήματα που μου είχαν κάνει πρόταση είχαν κλείσει. Είπα στον εαυτό μου: δεν πειράζει, φύγε, μη σε νοιάζει τι κάνει ο κάθε Γονίδης».

«Από εκείνη την ημέρα δεν έχω συναντηθεί ποτέ ξανά μαζί του. Ούτε που με νοιάζει, να είναι καλά» είπε κλείνοντας ο Τόλης Τσιμογιάννης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments