Trash

Κώστας Φραγκολιάς: «Με φλερτάρουν περισσότερο άντρες» [vid]

Κώστας Φραγκολιάς: «Με φλερτάρουν περισσότερο άντρες» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Φραγκολιάς: «Υπάρχει κόσμος στα social που μου στέλνει για τη σχέση μου την Α. Βίσση»

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Patsioti (@dorapt)

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Στέλιο Δρουμαλιά με τον οποίο έπαιξε… μπάλα και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ομάδα του Happy Day, αποκάλυψε τα μηνύματα που του στέλνουν στα social media, ενώ απαντά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη δήλωσή του περί επιδομάτων.

«Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά που ακούω και δεν τα έχω δει, στο χώρο της τηλεόρασης έχω υπάρξει πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου. Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και ναι, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Με φλερτάρουν στα social media. Τα δύο πρώτα χρόνια στην εκπομπή με φλέρταραν αρκετά, τώρα τα δύο τελευταία χρόνια με φλερτάρουν περισσότερο άτομα του ίδιου φύλου. Πολλοί μου προσάπτουν για μία σχέση που είχα πριν 20 χρόνια» αποκαλύπτει αμέσως μετά.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του περί επιδομάτων από τους νέους ανθρώπους, δίνει τη δική του απάντηση, λέγοντας: «Δέχτηκα έναν καταιγισμό μηνυμάτων. Δεν έχω μετανιώσει γι΄αυτό που είπα. Ίσως θα έπρεπε να έχω γίνει πιο αναλυτικός για το ποιους νέους εννοώ αλλά από την άλλη, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, ο Κώστας Φραγκολιάς παραδέχεται ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του για το μέλλον και πώς θα προκύψει μόνο εάν μεσολαβήσει κάποια εγκυμοσύνη με τη σύντροφό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments