Ζώδια

Από 20/01-18/02 θα πέσει για μερικά ζώδια ένα πέπλο μοναξιάς και στεναχώριας

Από 20/01-18/02 θα πέσει για μερικά ζώδια ένα πέπλο μοναξιάς και στεναχώριας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός, περίεργος και εντελώς πρωτότυπος

Πλησιάζουμε στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, φτάνοντας τώρα στον ηλεκτρικό Υδροχόο. Ως το τελευταίο ζώδιο του αέρα , ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει όλα όσα μπορούμε να μάθουμε, να μελετήσουμε και να γνωρίζουμε. (Η επιβεβαίωση του Υδροχόου είναι το ξέρω.)

Ο Υδροχόος ακολουθεί το δικό του μονοπάτι. Ενσαρκώνει μια προοδευτική, καινοτόμο προοπτική. Ετοιμαστείτε για όλα τα εναλλακτικά, ανορθόδοξα, τεχνολογικά και φιλοσοφικά.

Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός, περίεργος και εντελώς πρωτότυπος. Η ζωή ξετυλίγεται ξαφνικά κάτω από αυτόν τον ήλιο και όλοι αισθάνονται μοιραίοι. Ο Υδροχόος λατρεύει τις εκπλήξεις και να μας κρατά σε εγρήγορση, υπενθυμίζοντάς μας ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τίποτα. Ανοίγουν οι ουρανοί, ραγισμένοι από τους θεούς, έτοιμοι να μας πλημμυρίσουν με δώρα που διευρύνουν το μυαλό.

Προσοχή: την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου (2 ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν του Υδροχόου), ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει + έντονη σύνοδος μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα υπάρξει ένα συναισθηματικό hangover από αυτό καθώς μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου.

21 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο / Κινεζική Πρωτοχρονιά – Έτος του Νερού Κουνελιού .

22 Ιανουαρίου: Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο τελειώνει – Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης του Υδροχόου, επομένως αυτό είναι υπέροχο συγχρονισμό. Είναι λεπτό όμως, μην περιμένετε δραματικές αλλαγές.

28 Ιανουαρίου: τέταρτο της Σελήνης στον Ταύρο

29 Ιανουαρίου: Ήλιος τρίγωνο Άρης στους Διδύμους – αυτό θα μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποφασιστικό και καθαρτικό καθώς ο Άρης ήταν ανάδρομος τους τελευταίους αρκετούς μήνες (τέλος 12 Ιανουαρίου – επιτέλους!). Το πάθος είναι στα ύψη. Θυμός, σεξ, επιθυμία και όλα αυτά ενδιάμεσα.

3 Φεβρουαρίου: Τετράγωνο Ήλιος – Ουρανός στον Ταύρο. Περιμένετε το αναπάντεχο. Χαμηλή ενέργεια, αποφύγετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο στις οθόνες από πλήξη ή άγχος. Μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα μέσω email ή τηλεφωνικής κλήσης. Κοινωνική ένταση, αδεξιότητα, αμηχανία. Ασυνήθιστα καιρικά μοτίβα.

Διχασμένοι ανάμεσα στην αγάπη και τη μοναξιά 20/01-18/02 .

5 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος στον Λέοντα

13 Φεβρουαρίου: Τέταρτο Σελήνης στον Σκορπιό

16 Φεβρουαρίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Να περιμένετε ξανά το απροσδόκητο. Βαθιά ορμή και κίνητρο που εμποδίζονται από μυστηριώδεις δυνάμεις.

Με πληροφορίες από astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments