Ζώδια

Ζώδια Σήμερα 22/01: Ερωτευτείτε με όριο

Ζώδια Σήμερα 22/01: Ερωτευτείτε με όριο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Η Αφροδίτη,σήμερα, συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο,που θα προσπαθήσει να βάλει κανόνες και όρια στο ερωτικό παιχνίδι, περιορίζοντας τα θέλω και τους αυθορμητισμούς. Θα μας αναγκάσει να κινηθούμε συντηρητικά και με γνώμονα το συμφέρον μας, αλλά και να αποφύγουμε στο να αναλωθούμε σε περιπέτειες και πρόσκαιρες απολαύσεις, αναζητώντας κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή μας. Δεν αφήνουμε τα συναισθήματά μας να μας κυριεύσουν, αντίθετα, ακούμε και τη φωνή της λογικής και προχωράμε, κρίνοντας και μετρώντας τα πάντα. Μια αντικειμενική ματιά στο μέλλον κι όχι το τώρα αρκεί για να μας αποτρέψει στο να ξοδέψουμε χρόνο ή χρήμα άσκοπα.

Υδροχόοι, δεν διακρίνεστε για τα θερμά σας συναισθήματα και τώρα δικαιώνεστε στις επιλογές σας, καθώς για αυτά που οι άλλοι σας καταλόγιζαν, θα σας βγάλουν το καπέλο.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, αναγκάζεστε να περιορίσετε τα θέλω σας για χάρη αναγκαιοτήτων, που ανακύπτουν στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Κάποιο στενόχωρο περιστατικό ίσως σας χαλάσει τη διάθεση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κάνετε τα πλάνα σας, βάλτε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένη τροχιά και μην ξανοίγεστε ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά. Η σύνεση και η υπομονή θα φέρουν τα αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments