Αθλητισμός

Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ με τον Νέιπερ – Σκάνε άμεσα αποχωρήσεις – Ποιος την… πληρώνει

Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟ με τον Νέιπερ – Σκάνε άμεσα αποχωρήσεις – Ποιος την… πληρώνει

Πηγή Φωτογραφίας: PRINTSCREEN - ZENITBASKET - ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ / EUROKINISSI

Πολλές ανακατατάξεις έρχονται στο Πράσινο ρόστερ μετά την συμφωνία με τον Αμερικάνο, μιας και οι 9 συνολικά ξένοι στο εσωτερικό της ομάδας δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις έρχονται στο Πράσινο στρατόπεδο μετά τη συμφωνία με τον  Σαμπάζ Νέιπιερ που αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, όμως το γεγονός ότι το σύνολο θα έχει πλέον 9 ξένους  δημιουργεί ζήτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που δεν ισχύει στην Euroleague, μιας και επιτρέπεται να δηλώνονται 7.

Το δεδομένο είναι πως ο Αντριου Άντριους είναι εκτός όμως δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει γιατί -όπως υποστηρίζει- θέλει να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, με την τελευταία προσθήκη να φέρνει σε δύσκολη θέση τον  Νέιτ Γουόλτερς, με τα πράγματα να γίνονται σαφώς πιο περίπλοκα ενόψει των πλέι-οφ.

Αυτό γιατί ε την έναρξή τους ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δηλώσει 6 από τους Γουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Άντριους, Πονίτκα, Μπέικον, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις και Νέιπιερ. Κάτι που σημαίνει πως πλην του Άντριους, δύο ακόμη από τους υπόλοιπους αργά ή γρήγορα θα “θυσιαστούν”, με βασικούς υποψήφιους τους Γκριγκόνις, Πονίτκα και Γουόλτερς.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments