Αθλητισμός

Το λένε ανοικτά πια και στην Ισπανία – Αυτό ισχύει με Πινέδα στην ΑΕΚ – Μένει ή όχι;

Το λένε ανοικτά πια και στην Ισπανία – Αυτό ισχύει με Πινέδα στην ΑΕΚ – Μένει ή όχι;

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η ιστοσελίδα "moiceleste.com" που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Θέλτα, παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ με τίτλο: "Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Ορμπελίν και μετά τον Ιούνιο". Διαβάστε περισσότερα.

ΑΕΚ – Ορμπελίν Πινέδα: Στο δημοσίευμα, όπως είναι λογικό, γίνεται εκτενής αναφορά μεταξύ άλλων στις επιδόσεις του Πινέδα με την Ένωση φέτος στο πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το “moiceleste.com”:

“H ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένη με την απόδοσή του και σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να επεκτείνει τη σχέση της. Η εμφάνισή του με την αθηναϊκή ομάδα ήταν φανταστική. Μετρώντας όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 7 γκολ, στα οποία προσθέτει 3 ασίστ, σε 22 αγώνες. Η ομάδα σας βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή. Έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά με τον πρωτοπόρο, αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό με ένα υπέροχο γκολ.

Η Θέλτα  γνωρίζει ήδη ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά στην Πρίνσιπε ξέρουν επίσης ότι έχει αξία και ότι τον εμπιστεύονται, οπότε η πρώτη πρόθεση είναι να επιστρέψει στο Βίγκο το επόμενο καλοκαίρι και να παλέψει για μια θέση σε μια θέση που θα ταίριαζε πολύ στον Καρβαλάλ ακόμα και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι”.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments