Lifestyle

Ιφιγένεια Τζόλα: «Μου έλεγαν να κρύβω το σώμα μου, επειδή είμαι πολύ αδύνατη» [vid]

Ιφιγένεια Τζόλα: «Μου έλεγαν να κρύβω το σώμα μου, επειδή είμαι πολύ αδύνατη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

«Μου έγραφαν διάφορα σχόλια για τα κιλά μου και όταν τα διάβασα, είχα στενοχωρηθεί» είπε η ηθοποιός της «Γης της Ελιάς»

Η Ιφιγένεια Τζόλα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη «Γη της Ελιάς», αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει για το σώμα της.

View this post on Instagram

A post shared by Ifigenia Tzola (@ifigenia_tzola)

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά του Mega και την αναγνωρισιμότητα που της έχει χαρίσει.

«Η “Γη της Ελιάς” είναι ένα μαγικό ταξίδι, μια κούραση όμορφη. Με έχουν αιφνιδιάσει στον δρόμο, μια κυρία με τράβηξε έντονα για να με ρωτήσει, γιατί χώρισα με τον Φίλιππο. Η Βασιλική έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα, δεν ξέρει αν ο Φίλιππος της κρύβει κι άλλα πράγματα», δήλωσε αρχικά.

«Έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα η Βασιλική, είχα βρει πολύ στενάχωρη τη σχέση που έχει με τη μητέρα της», συμπλήρωσε για τον ρόλο της.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, δήλωσε: «Γελάω όταν διαβάσω πως είμαι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή μου. Καταλαβαίνω όμως, ότι πάει καλά το “Φίλιππος – Βασιλική”, οπότε χαίρομαι».

Τέλος, μίλησε για το body shaming που έχει δεχτεί και τα σχόλια που έχει ακούσει για τα κιλά της.

«Μου έγραφαν για τα κιλά μου και όταν τα διάβασα, είχα στενοχωρηθεί. Μου έλεγαν να κρύβω το σώμα μου, επειδή είμαι αδύνατη», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments