Focus

Σάλμα Χάγιεκ: Προτιμάει να της κάνει στριπτίζ ο Τσάνινγκ Τέιτουμ

Σάλμα Χάγιεκ: Προτιμάει να της κάνει στριπτίζ ο Τσάνινγκ Τέιτουμ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Σάλμα Χάγιεκ πόσταρε στο instagram το καυτό Τσάνινγκ Τέιτουμ στο τρέιλερ του "Magic Mike's Last Dance.

Για το τελευταίο του στριπτίζ ετοιμάζεται ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστώντας στο καυτό franchise υπό τις οδηγίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ. Και δίπλα του έχει την Σάλμα Χάγιεκ. Η οποία και ανέβασε την ερωτική κινηματογραφική τους ιστορία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Πριν από δέκα χρόνια, ο πάντα διορατικός Στίβεν Σόντερμπεργκ παρέδωσε ένα φιλμ που συνδύαζε την αυθεντική απεικόνιση της αμερικανικής λαϊκής τάξης με έναν από τους πιο σέξι χορούς: το στριπτίζ.

Ο λόγος για το “Magic Mike” στο οποίο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ υποδύεται τον εν λόγω Μάικ, ένα γοητευτικότατο στρίπερ που αναλαμβάνει να μυήσει ένα φέρελπι 19χρονο στα μυστικά του αντρικού ερωτικού χωρού. Η διαπεραστική ελκυστικότητα της ταινίας, σε συνδυασμό με τον ουσιώδη τρόπο που ο Σόντερμπεργκ χειρίστηκε την αρρενωπή σεξουαλικότητα, οδήγησαν την παραγωγή σε ένα αληθινό σουξέ το οποίο επισφραγίστηκε με το πιο κωμικό σίκουελ “Magic Mike XXL” του 2015.

Τώρα ήρθε η ώρα για τον Τέιτουμ να κρεμάσει τα εσώρουχά του, δίνοντας έναν τελευταίο χορό στο “Magic Mike’s Last Dance”, που βρίσκει τον ηθοποιό να επανενώνεται με το Σόντερμπεργκ. Στο τρέιλερ της ταινίας, βρίσκουμε το Μάικ να έχει σταματήσει το στριπτίζ και πλέον να δουλεύει ως μπάρμαν στο Λονδίνο. Εκεί όπου τον προσεγγίζει μια σαγηνευτική πλούσια γυναίκα (Σάλμα Χάγιεκ), η οποία των ωθεί να δώσει μία ακόμα χορευτική παράσταση, αφού προηγουμένως της αποδείξει το ταλέντο του με ένα ειλικρινά καυτό lap dance.Η ταινία με ελληνικό τίτλο “Magic Mike: Ο Τελευταίος του Χορός” αναμένεται να κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments