Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Ιαπωνία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα των συναντήσεών του στην Ιαπωνία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου και επιχειρηματίες θα συναντηθεί την Δευτέρα (30/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

Με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου και επιχειρηματίες θα συναντηθεί την Δευτέρα (30/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ιαπωνία. Θα ακολουθήσει την Τρίτη (31/1) συνάντηση με θεσμικούς επενδυτές ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό σε ελληνο-ιαπωνική επιχειρηματική ημερίδα. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Ιαπωνία στην ανάρτησή του την Κυριακή (29/1) χαρακτηρίζοντάς την «σημαντική» ενόψει του εθνικού στόχους της ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιαπωνία

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία. Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου Πρίγκιπα Akishino, τον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Fumio Kishida, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Hiroyυki Hosoda και με εκπροσώπους της Ιαπωνικής Επιχειρηματικής Ομοσπονδίας (KEIDANREN).

Την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με θεσμικούς επενδυτές, θα απευθύνει χαιρετισμό σε ελληνο-ιαπωνική επιχειρηματική ημερίδα και θα δώσει διάλεξη στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments