Ελλάδα

Booking.com: Η ελληνική περιοχή της Ηπείρου είναι από τα πιο φιλόξενα μέρη στον κόσμο

Booking.com: Η ελληνική περιοχή της Ηπείρου είναι από τα πιο φιλόξενα μέρη στον κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Μόλις ανακοινώθηκε από την Booking.com, η Ελληνική Περιφέρεια Ηπείρου κατέλαβε τη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο φιλόξενων προορισμών στη Γη για το 2023.

Μόλις ανακοινώθηκε από την Booking.com, η Ελληνική Περιφέρεια Ηπείρου κατέλαβε τη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο φιλόξενων προορισμών στη Γη για το 2023.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, καθώς τα ταξίδια συνεχίζουν να επιστρέφουν στα περισσότερα μέρη του κόσμου, τα ενδέκατα ετήσια Traveler Review Awards της Booking.com αναγνωρίζουν ταξιδιωτικούς παρόχους από 220 χώρες και περιοχές για τη δέσμευσή τους να παρέχουν με συνέπεια άριστες υπηρεσίες και φιλοξενία κατά τη διάρκεια του έτους.

Τα διαμερίσματα και τα σπίτια συνεχίζουν να λάμπουν.

Ως ο τύπος ιδιοκτησίας με τις περισσότερες βραβεύσεις παγκοσμίως, τα διαμερίσματα καταλαμβάνουν την πρώτη θέση για έκτη συνεχή χρονιά, με 629.421 συνεργάτες να αναγνωρίζονται για τις προσπάθειές τους στην έκδοση του Traveler Review Awards 2023. Για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, εξοχικές κατοικίες (177.795) έχουν διεκδικήσει τη δεύτερη θέση από ξενοδοχεία (172.036), με ξενώνες (91.635) και bed and breakfast (78.247) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Όσον αφορά τις χώρες που αναγνωρίζονται με τα περισσότερα βραβεία για σπίτια, διαμερίσματα και άλλα μοναδικά μέρη διαμονής, η Ιταλία (153.895), η Ισπανία (98.788), η Γαλλία (94.285), η Γερμανία (64.748) και η Κροατία (63.219) προηγούνται ο ΤΡΟΠΟΣ.

Μια πιο βιώσιμη ταξιδιωτική εμπειρία

Σχεδόν ένας στους δέκα αποδέκτες βραβείων καταλυμάτων παγκοσμίως (122.095) έχουν επίσης αναγνωριστεί με το σήμα Travel Sustainable για τις προσπάθειές τους να λειτουργούν πιο βιώσιμα. Τα καταλύματα Travel Sustainable είχαν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να λάβουν Βραβείο Traveler Review Award 2023 από εκείνα που δεν αναγνωρίστηκαν με το σήμα Travel Sustainable. Από όλους τους τύπους καταλυμάτων, τα ξενοδοχεία είχαν το υψηλότερο μερίδιο ταξιδιωτικών καταλυμάτων (15%), λαμβάνοντας Βραβείο Κριτικής Ταξιδιωτών το 2023.

Βοηθώντας τους ταξιδιώτες να μεταβούν από το Α στο Β

Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που η Booking.com αναγνωρίζει τους παρόχους μεταφορών εντός ταξιδιού για τη σταθερά άριστη εξυπηρέτησή τους, με 230 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων από 150 χώρες να λαμβάνουν βραβείο Traveler Review Award 2023. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία αναγνωρίζονται με τα περισσότερα βραβεία για το 2023 (23), ακολουθούμενη από την Ελλάδα (21), τη Γαλλία (14), την Ιταλία (13) και την Πορτογαλία (11). Επιπλέον, 58 πάροχοι ταξί αεροδρομίων, που εκπροσωπούν 6.131 οδηγούς από 120 χώρες, βραβεύονται επίσης με βραβείο 2023. Οι εταιρείες στην Ισπανία λαμβάνουν και πάλι τα περισσότερα βραβεία (11 πάροχοι που αντιπροσωπεύουν 442 οδηγούς), ακολουθούμενη από την Ελλάδα (7 πάροχοι που αντιπροσωπεύουν 1.196 οδηγούς), την Ιταλία (5 πάροχοι που αντιπροσωπεύουν 315 οδηγούς), την Πολωνία (3 πάροχοι που αντιπροσωπεύουν 524 οδηγούς) και την Πορτογαλία (3 πάροχοι που αντιπροσωπεύει 655 προγράμματα οδήγησης).

Ο Arjan Dijk, SVP και Chief Marketing Officer για την Booking.com, σχολίασε: «Είναι αυτή η προσωπική προσοχή στη λεπτομέρεια κατά το check-in ή όταν μοιράζεστε χρήσιμες συστάσεις για να εξερευνήσετε τον προορισμό σαν ντόπιος που δείχνει πώς οι συνεργάτες μας εμφανίζονται και λάμπουν στους ταξιδιώτες σε ένα πλήθος των τρόπων κάθε μέρα. Αυτά τα βραβεία είναι ο τρόπος μας να τους ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή τους στο να κάνουν όλους να νιώθουν ευπρόσδεκτοι και για το ότι κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν απίστευτες εμπειρίες πελατών. Είτε πρόκειται για έναν φιλικό χαιρετισμό από έναν οδηγό ταξί στο αεροδρόμιο, για τοπικές συμβουλές οδήγησης στο γκισέ ενοικίασης αυτοκινήτου ή για μια στοχαστική σημείωση που περιμένει στο δωμάτιο, οι παθιασμένοι συνεργάτες μας βοηθούν να γίνει κάθε ταξίδι πιο ξεχωριστό.”

Τα πιο φιλόξενα μέρη του 2023 στη Γη

Τα φετινά πιο φιλόξενα μέρη στη Γη εκτείνονται σε πέντε ηπείρους και διαθέτουν κρυμμένα παράκτια πετράδια, αγροτικούς προορισμούς που περιβάλλονται από εκπληκτική φυσική ομορφιά, ακόμη και μια πολυσύχναστη μητρόπολη της Λατινικής Αμερικής. Έχουν προσδιοριστεί όλα με βάση το ποσοστό των εταίρων καταλυμάτων που λαμβάνουν το βραβείο Traveler Review Award 2023 και παρέχουν έμπνευση για μελλοντικά ταξίδια ακόμη και στον πιο έμπειρο ταξιδιώτη.

Οι πιο φιλόξενες πόλεις στον πλανήτη του 2023

Polignano a Mare, Ιταλία Hualien City, Ταϊβάν Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία Δρέσδη, Γερμανία Klaipeda, Λιθουανία York, Ηνωμένο Βασίλειο Ushuaia, Αργεντινή Porto De Galinhas, Βραζιλία Πόλη του Μεξικού, Μεξικό Gold Coast, Αυστραλία

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό προορισμού για περισσότερα σχετικά με την εξερεύνηση και την εμπειρία όλων αυτών των φιλόξενων πόλεων.

Οι πιο φιλόξενες περιοχές του 2023 στη Γη

Λα Ριόχα, Ισπανία Ήπειρος, Ελλάδα Oberosterreich, Αυστρία County Down, Ηνωμένο Βασίλειο Mures, Ρουμανία Marlborough, Νέα Ζηλανδία Ninh Binh, Βιετνάμ Limon, Κόστα Ρίκα Newfoundland & Labrador, Καναδάς Βόρεια Ντακότα, ΗΠΑ

Πηγή: greekcitytimes.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments