Ζώδια

Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για τα 12 ζώδια

Οι πιο τυχερές ημερομηνίες του 2023 για τα 12 ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι μέρες που μπορεί να σχηματίζουν θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες ή και μεταξύ τους είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές για να έχουμε περισσότερη τύχη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Στις 18, 19/02 έχουμε τα εξάγωνα του Ερμή προς τον Δία και της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα που ευνοούν αγορές, ταξίδια, οικονομικές διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, άνοιγμα λογαριασμού, κέρδη, συμφωνίες. Ευνοούνται περισσότερο Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 8 μέχρι τις 10 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Ευνοούνται και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 27 μέχρι τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Στη 01 και στις 02/03 έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό, η οποία λαμβάνει χώρα τις πρωινές ώρες της 2ας Μαρτίου, αλλά η επιρροή ξεκινά από την προηγούμενη μέρα. Οι μέρες προσφέρονται τόσο σε προσωπικό επίπεδο να έχουμε περισσότερη τύχη, αλλά συμβάλλουν και στην επαγγελματική επιτυχία, τα νέα ξεκινήματα, τα κέρδη και τις απολαύσεις. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή Κριός, Λέων, Τοξότης, με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 28/03 έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία στον Κριό που ευνοεί συμφωνίες, αγορές, ταξίδια, σπουδές, τυχερές συναντήσεις και επαφές. Ευνοούνται περισσότερο Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 26 μέχρι τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Στις 11, 12/04 έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις της νέας χρονιάς που χαρίζει τύχη, εύνοια σε σχέσεις, επαγγελματικά, κέρδη, ταξίδια, αγορές και σπουδές. Ευνοούνται περισσότερο Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Ταυτόχρονα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές, τις επενδύσεις, τις αγορές. Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι με γενέθλια τις πρώτες δυο μέρες των ζωδίων τους, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τη 0η μέχρι τη 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΜΑΙΟΣ

Στις 05/05 έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό, αλλά επειδή ταυτόχρονα είναι μέρα έκλειψης δεν προσφέρεται για τυχερά ξεκινήματα, παρά μόνο για διασκέδαση ή για να έχουμε ξαφνική τύχη και κέρδη. Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Τοξότες και Λέοντες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Στις 02/06 έχουμε τη σύνοδο του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ή Κάρμα, μια εξαιρετική όψη για γνωριμίες, επαφές, συνεταιρισμούς. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τη 0η έως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 19/06 έχουμε το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο, μια θετική όψη για συμφωνίες, επαγγελματικές υποθέσεις, θετικότερες σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και άτομα που έχουν δύναμη και εξουσία.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Στη 01/07 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, δυο όψεις σούπερ τυχερές τόσο για προσωπικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, αγορών, ταξιδιών. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές δευτέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 7 μέχρι τις 12 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος, εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, δεν συμπεριλαμβάνεται στα θετικά διαστήματα.

Παρόλα αυτά, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία την 1η Αυγούστου που ευνοεί τη δράση και τον Ερμή και τον Δία στις 09/08 που μπορεί να είναι βοηθητικό σε επαφές, γνωριμίες, σε ευχάριστες συναντήσεις και διακοπές. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι με γενέθλια αρχές δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 11 μέχρι τις 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης.

Στις 04 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, αλλά ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κι αποδυναμώνεται κάπως η θετική του επιρροή. Παρόλα αυτά, μέσα στο πλαίσιο της ανάδρομης πορείας του αυτή είναι μια πιο τυχερή μέρα.

Στις 08/09 έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο, που ευνοεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο να έχουμε περισσότερη τύχη. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 13 μέχρι τις 17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 25/09 επαναλαμβάνεται το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά αυτή τη φορά είναι σε ορθή πορεία ο Ερμής και μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε τόσο σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς μας, αγορών ειδικά τεχνολογίας, απόκτησης μεταφορικού μέσου, σπουδών, ταξιδιών. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 12 μέχρι τις 17 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Στις 22/10 έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που προσφέρεται για διασκέδαση, θετικές επαφές σε ερωτικό επίπεδο, δημόσιες σχέσεις, δώρα, κέρδη. Βέβαια έχουμε μπει στο πλαίσιο των εκλείψεων, άρα σε σχέση με άλλες περιόδους η όψη αυτή είναι κάπως πιο αποδυναμωμένη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 15/11 έχουμε το αδύναμο μεν, αλλά τυχερό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή που ευνοεί επαφές, σχέσεις, αγορές, διασκεδάσεις. Ευνοούνται Τοξότες, Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 5 μέχρι τις 9 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 07/12 και 08/12 έχουμε το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία που μας ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς μας, αγορών ειδικά τεχνολογίας, απόκτησης μεταφορικού μέσου, σπουδών, ταξιδιών. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 4 μέχρι τις 8 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Καθώς ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία η όψη θα επαναληφθεί μέσα στον μήνα στις 18/12, αλλά η επιρροή θα είναι πιο εξασθενημένη και δεν προσφέρεται για συμφωνίες και σημαντικές αγορές.

Στις 27/12 θα έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Δία στον Ταύρο που ευνοεί τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μας υποθέσεις. Μολονότι είμαστε σε πλαίσιο ανάδρομου Ερμή είναι μια θετική μέρα για ταξίδια, επαφές, διασκέδαση. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 2 μέχρι τις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments