Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μηδέν νίκες φέτος στην Ευρώπη, μηδέν και σε ντέρμπι!

Ολυμπιακός: Μηδέν νίκες φέτος στην Ευρώπη, μηδέν και σε ντέρμπι!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει να έχει χάσει για τα καλά τον εαυτό του καθώς δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη (!) σε εγχώριο ντέρμπι και σε ευρωπαϊκό αγώνα. Μαζί με την χθεσινή αποτυχία στην OPAP Arena, οι ερυθρόλευκοι συμπλήρωσαν 5 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι σε κάποια ομάδα από το Big4.

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι…αυτός που γνωρίζαμε. Η χθεσινή βαριά ήττα από την ΑΕΚ (3-0), επιβεβαίωσε (ξανά) ότι η ομάδα χρειάζεται ολική επανεκκίνηση. Οι ”ερυθρόλευκοι” συμπλήρωσαν 5 σερί ντέρμπι χωρίς νίκη και αυτό λέει πολλά.

Για τα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έχασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά κατάφερε να αποδράσει και με ένα χρυσό τρίποντο, ενώ στη Τούμπα οι 2 ομάδες έμειναν 0-0.

Στο ένα και μοναδικό ”αιώνιο” ντέρμπι μέχρι τώρα και στη μάχη με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα:

Με τον Παναθηναϊκό οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι στη Λεωφόρο με 1-1 και τέλος κόντρα στην ΑΕΚ στο Φάληρο το ματς είχε λήξει επίσης ισόπαλο (0-0). 

Αποτυχία από νωρίς στην Ευρώπη:

Αν σε όλα αυτά, προσθέσει κανείς και τα 12 φετινά παιχνίδια στην Ευρώπη σε προκριματικά, αλλά και φάση ομίλων του Europa League, όπου ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει έστω μία νίκη, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για μία σεζόν χωρίς προηγούμενο για τους ερυθρόλευκους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments