Οδηγός

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: 3.000 θέσεις το Σαββατοκύριακο στις «Ημέρες Καριέρας»

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ: 3.000 θέσεις το Σαββατοκύριακο στις «Ημέρες Καριέρας»

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay/Αρχείου

Πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όσοι προσέλθουν στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Αθήνα.

Πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όσοι προσέλθουν στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Αθήνα.

Στη διαδικασία συμμετέχουν 105 επιχειρήσεις ενώ όπως δηλώνει ο διοικητής της ΔΥΠΑ,  Σπύρος Πρωτοψάλτης, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα διαρκέσει ένα διήμερο και, επίσης, θα περιλαμβάνει μία σειρά από παράλληλες δράσεις συμβουλευτικής, αλλά και παρουσιάσεις από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.

Όπως σημειώνει ο διοικητής της ΔΥΠΑ, στην εκδήλωση του Σαββατοκύριακου, όλοι οι πολίτες, άνεργοι ή και εργαζόμενοι, που αναζητούν μία καλύτερη ή διαφορετική επαγγελματική ευκαιρία, θα μπορέσουν να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους επιχειρήσεων από σχεδόν όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας και να δώσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό επί τόπου συνεντεύξεων και να βρουν τους ιδανικούς υποψήφιους για τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν.

Οι ειδικότητες, που αναζητούν, ενδεικτικά, αφορούν:

  • εμποροϋπαλλήλους, υπαλλήλους γραφείου & γραμματειακής υποστήριξης, υπαλλήλους λογιστηρίου, στελέχη ΙΤ, ταμίες, αποθηκάριους, οδηγούς, εργάτες παραγωγής, χειριστές μηχανημάτων, εξειδικευμένους τεχνίτες, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάσεων, υπαλλήλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης πελατών, ηλεκτρολόγους, διανομείς, αισθητικούς, κομμωτές, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων, τεχνίτες αμαξωμάτων, μηχανοτεχνίτες, μηχανολόγους μηχανικούς, στελέχη μάρκετινγκ, νοσηλευτές, φύλακες ασφαλείας, φυσικοθεραπευτές, τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων, ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού κ.ά..

Συμβουλευτική και συνέντευξη στις «Ημέρες Καριέρας»

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 14η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στην Αθήνα, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 105 επιχειρήσεων που προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει εργαστήρια συμβουλευτικής για σύνταξη βιογραφικού και τεχνικές επαγγελματικών συνεντεύξεων, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συνεδρίες για τη βελτίωση βιογραφικών σημειωμάτων και στελέχη της ΜΕΜΜΕ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-athens-2023

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments