Αθλητισμός

Βόλος σε Ατρόμητο: “Δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας”

Βόλος σε Ατρόμητο: “Δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Βόλος πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στην ανακοίνωση του Ατρομήτου για την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους των Περιστεριωτών, τονίζοντας πως δε θα δώσουν σε κανέναν εξηγήσεις για την απόφαση τους.

Με ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος στράφηκε κατά του Αχιλλέα Μπέου για την απόφαση του Βόλου να μην δώσει εισιτήρια για τον αγώνα σε φιλάθλους των Περιστεριωτών, η ομάδα από την Θεσσαλία έδωσε την δική της απάντηση, λέγοντας πως δόθηκαν ήδη εξηγήσεις, καθώς και ότι δεν πρόκειται να απολογηθούν για την απόφασή τους.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

“Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την άρνησή μας, ως έχουμε κάθε δικαίωμα, παρουσίας φιλάθλων της στον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Βόλου σημειώνουμε ότι ήδη δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινίσεις σε κατ ιδίαν συνομιλία μεταξύ του κ. Σπανού και του Προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ως εκ τούτου αν και κατανοούμε την ανάγκη τοy κ. Σπανού και της διοίκησής του να απολογηθούν στους οπαδούς τους δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης, και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments