Ελλάδα

Τουρκία: Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διαψεύδει τις απειλές από ένοπλους Τούρκους στην πόλη Αντιγιαμάν

Τουρκία: Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διαψεύδει τις απειλές από ένοπλους Τούρκους στην πόλη Αντιγιαμάν

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ήθελαν κατοίκους της πόλης Αντιγιαμάν να απειλούν με όπλα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ)

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ήθελαν κατοίκους της πόλης Αντιγιαμάν να απειλούν με όπλα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και να τους ζητούν να μην σταματήσουν τις προσπάθειες, όταν έμαθαν πως οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού επιζώντων από τα συντρίμμια, φτάνουν στο τέλος τους, προχώρησε η Κεντρική Διοίκηση της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα στα ΜΜΕ που θέλουν τα μέλη μας να απειλούνται από ενόπλους στην πόλη Αντιγιαμάν όπου επιχειρούν. Διαβεβαιώνουμε ότι η υποδοχή των εθελοντών μας από όλες τις αρχές και τους συνανθρώπους μας στη γείτονα χώρα ήταν από την πρώτη στιγμή εξαιρετική και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τα μέλη μας είναι απόλυτα ασφαλή!».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περί τα 30 μέλη της ΕΟΔ βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία και επιχειρούν στις σεισμόπληκτες περιοχές για την εύρεση επιζώντων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments