Lifestyle

Μαρτίκας – Σχίζας: Ενορχηστρωμένη και χυδαία επίθεση στον ζαχαροπλάστη – Τον λένε «γλείφτη» του Χανταμπάκη

Μαρτίκας – Σχίζας: Ενορχηστρωμένη και χυδαία επίθεση στον ζαχαροπλάστη – Τον λένε «γλείφτη» του Χανταμπάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor: Το έπαθλο της Πέμπτης ή Τσικνοπέμπτης είναι... όσπρια!

Η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star, καθώς η μπλε ομάδα ηττήθηκε ξανά στο αγώνισμα ασυλίας και μετά τον Κρις Σταμούλη έπρεπε να βγάλει στον τάκο ακόμα δυο παίκτες της.

Η έκτη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με ακόμα μια ήττα των Μπλε από τους Κόκκινους και τον Κρις Σταμούλη για 3η φορά στον τάκο. Το ίδιο βράδυ οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πριν κοιμηθούν συζήτησαν για την ψηφοφορία.

Ο Κρις Σταμούλης δεν περίμενε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και όπως είπε έπεσε από τα σύννεφα, γιατί έχει ανέβει αγωνιστικά και παίζει με καλούς αντιπάλους, ενώ η Μελίνα Μεταξά είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας επειδή είναι τραυματισμένη και δεν μπορεί να βοηθήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν η Μελίνα Μεταξά, αφού ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει στο παιχνίδι όπως θέλει και βρίσκεται συνέχεια στο νοσοκομείο, αλλά και στο στόχαστρο ορισμένων συμπαικτών της.

«Άλλη μια ημέρα ξημέρωσε κι είναι τόση η απογοήτευσή μου γιατί θα πρέπει να είμαι αρκετό χρονικό διάστημα εκτός των αγωνισμάτων. Αυτό το πράγμα να με στενοχωρεί να με έχουν σαν πάτημα και να λένε δεν ξέρουμε πότε θα γίνει καλά, να βρίσκουν δικαιολογίες και να με έχουν σαν εύκολη λύση και στις χαμένες ασυλίες να με ψηφίζουν για αυτό» είπε συγκινημένη η 36χρονη χορεύτρια και πρώην cheerleader του Ολυμπιακού.

Το… θάψιμο στην Μελίνα συνεχίστηκε από τους συμπαίκτες της με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να δηλώνει μετανιωμένη που ψήφισε τον Κρις και όχι την τραυματισμένη συμπαίκτρια της.

«Η Μελίνα είπε ότι θα πει στον γιατρό να παίξει… Μετάνιωσα για την ψήφο μου στον Κρις. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ψήφιζα την Μελίνα. Σέβομαι την υγεία της, αυτό το θέμα δεν αγγίζεται, αλλά τι να την κάνω εδώ πέρα μία παίκτρια, η οποία είναι τρεις εβδομάδες τραυματίας κι η γιατρός λέει άλλες τρεις; Εμείς γιατί είμαστε εδώ; Γιατί υπάρχουμε; Και γιατί να ψηφίσω τον Κρις, ο οποίος προσπαθεί, φέρνει δεν φέρνει νίκες, αλλά είναι εδώ και πολεμά. Γιατί να του κόψω τα φτερά; Μετανιώνω με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να ψηφίσω τον Κρις», είπε η 27χρονη καρατέκα.

Στο μεταξύ, η Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε τους προβληματισμούς της για τις κινήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι κάνουν αρκετή παρέα.

«Για τον Τάκη έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για αυτά που λέει και στην ομάδα μου… Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπερδεμένος ο λόγος του. Αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί επάνω στον Κωνσταντίνο γιατί ξέρει ότι έχει διαφορετικό χιούμορ, κάνει τον χαβαλέ του και πουλάει. Ξέρει ότι δεν τον παίρνει πολύ να απαντά. Ό,τι και να του πει ο Κωνσταντίνος γελάει, το παίρνει στο χαλαρό ενώ αν το πει η Στέλλα θα την πάρει και θα την σηκώσει» ανέφερε αρχικά η 32χρονη Fitness Coach.

«Αποτέλεσμα να αγκαλιάζουμε και να καλύπτουμε μία υπερτοξική προσωπικότητα για ποιο λόγο; Για να γελάμε; Ούτε να γελάμε πρέπει, ούτε να καλύπτουμε τον χαρακτήρα. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Εφόσον είσαι αυτός ο χαρακτήρας, μην αλλάζεις για να φανείς αρεστός. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν και η Αφροδίτη Σκαφίδα για την πίεση που ασκεί ο Γιώργος Κόρομι, θυμίζοντας σκηνικά από το παρελθόν.

Η 40χρονη Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένα μέλη της ομάδας της και αναφέρθηκε σε μια υποομάδα, που την έχει κάνει πέρα και δεν της δίνει σημασία.

«Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε ότι απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνητική ενέργεια. Την επόμενη ημέρα υπήρχε ένα σχοινί και μου λέει υπάρχουν διόδια κι όπως θέλει να περάσει, πρέπει να έχει πάρει άδεια. Το αποκορύφωμα ήταν χθες που μου είπε τι έγινε; Δεν κάνεις παρέα πια με τους άλλους; Με τον Στάθη, τον Νίκο και τον Σπύρο. Του λέω εγώ κάνω παρέα με όλους κι είναι στο μυαλό σου» ανέφερε.

«Το χειρότερο από όλα ήταν ότι μοίραζαν καρύδες μεταξύ τους κι έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου, χωρίς να τις μοιράζονται. Έφυγα με ένα τσεκούρι μόνη μου στο δάσος κι έψαχνα καρύδες γιατί δεν έχω ανάγκη κανένα να με ταΐσει… Δεν του έχω κάνει κάτι και νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα δίχως λόγο» είπε προβληματισμένη και στη συνέχεια πήγε στον Σπύρο και στον Στάθη και ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό που υφίσταται από την ομάδα της.

Ο Γιώργος Κόρομι όχι μόνο δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν από την Αφροδίτη σε σχέση με τις υποομάδες, αλλά έριξε και τη «βόμβα» του.

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε ο 35χρονος παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Κόρο.

Το βράδυ ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να συναντήσει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μακριά από την καλύβα για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, όμως οι δυο τους έγιναν… τσακωτοί από την Μελίνα Μεταξά κάτι που φάνηκε πως εκνεύρισε τον 34χρονο γυμναστή.

«Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύονται τα πάντα, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα που πάει αυτός κι εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος. Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα» ανέφερε ο Βασάλος.

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα. Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια, επικοινωνούμε και μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά. Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση» είπε από την μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την Μελίνα.Στο συμβούλιο αυτή τη φορά τα πνεύματα ήταν σχετικά πιο ήρεμα σε σχέση με προηγούμενες φορές, με τους μπλε να εξηγούν πως άφησαν συνειδητά εκτός ματσαρισμάτων τον Μαρτίκα.Ο 45χρονος φαρμακοποιός απάντησε με νέα επίθεση στον Ηλία Γκότση, ο οποίος σήκωσε το… γάντι, όμως τον διέκοψε η αδιαθεσία της Μελίνας.Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το συμβούλιο και κατά την ώρα της ψηφοφορίας στην οποία οι μπλε παμψηφεί την έβγαλαν στον τάκο.Όταν η Μελίνα έδωσε την ψήφο της, το χαρτάκι έγραφε το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος περίμενε πως θα ήταν και ο δεύτερος υποψήφιος από την ομάδα τον Μαχητών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments