Πολιτική

Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης τάζει επιδόματα-μπαλώματα παραμονές εκλογών»

Τσαπανίδου: «Ο κ. Μητσοτάκης τάζει επιδόματα-μπαλώματα παραμονές εκλογών»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για «επιδόματα-μπαλώματα» του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Για «επιδόματα-μπαλώματα» του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, τόσο χθες από τη Δυτική Μακεδονία όσο και σήμερα. «Από τη Δυτική Μακεδονία, μια περιοχή που ο ίδιος έχει καταδικάσει στο μαρασμό και την ανεργία με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση -επιλογή που πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες στους λογαριασμούς του ρεύματος-, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε μόλις σήμερα, παραμονές εκλογών, να τάξει στους πολίτες επιδόματα-μπαλώματα.

Αφού εξαπάτησε πολλαπλά τους συνταξιούχους με την κατάργηση της 13ης σύνταξης και την περικοπή των αναδρομικών, τους δίνει τώρα ανεπαρκή επιδόματα προεκλογικού χαρακτήρα.

«Την ώρα που χιλιάδες ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί εξαιτίας των πολιτικών του επιλογών, προανήγγειλε ημίμετρα για το ιδιωτικό χρέος.

»Μιλώντας, τέλος, ξανά για ενδεχόμενο ”κυβέρνησης ηττημένων”, δεν κατάφερε να κρύψει τον πραγματικό του φόβο: ότι την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει κυβέρνηση νικητών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments