Focus

Marc Anthony: Περιμένει το 7ο παιδί του – Η Nadia Ferreira μετά τον γάμο μοιράστηκε το νέο

Marc Anthony: Περιμένει το 7ο παιδί του – Η Nadia Ferreira μετά τον γάμο μοιράστηκε το νέο

Πηγή Φωτογραφίας: albumoftheyear.org

Η ερωτική ιστορία μεταξύ του Marc Anthony και της Nadia Ferreira έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022

Ο Marc Anthony και η σύζυγός του, Nadia Ferreira, ανακοίνωσαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί και το έβδομο του τραγουδιστή. Ο 54χρονος Μαρκ και η τέταρτη σύζυγός του, μόλις 23 ετών, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα τους με μια φωτογραφία που «ανέβασαν» στο Instagram. Ο τραγουδιστής φαινόταν να έχει το χέρι του πάνω στην κοιλιά της Nadia Ferreira, ενώ εκείνη επιδείκνυε το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

«Το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου! Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή τη μεγάλη ευλογία στη ζωή μας», έγραψαν στην ανάρτησή τους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους σε μια πολυτελή τελετή με πλήθος σταρ στις 28 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι.

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Ο γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο τραγουδιστής είχε κάνει τον πρώτο του γάμο το 2000 με την Dayanara Torres, πρώην Μις Υφήλιος από το Πουέρτο Ρίκο. Το 2004 παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και το 2014 παντρεύτηκε το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα από τη Βενεζουέλα.

Η ερωτική ιστορία μεταξύ του Marc Anthony και της Nadia Ferreira έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022 με μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο 54χρονος τραγουδιστής, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες για τη σχέση τους. Αρραβωνιάστηκαν δύο μήνες αργότερα, όπου ο τραγουδιστής της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας μισού εκατ. δολαρίων!

Παρότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει προχωρήσει πλέον με τη ζωή της, θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να τελειώσει τον τρίτο γάμο της με τον Μαρκ Άντονι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε στο βιβλίο της «True Love» ότι αισθάνθηκε ανακουφισμένη όταν αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο και για τους δύο τους να χωρίσουν με τον Μαρκ Άντονι. Ωστόσο, φοβόταν τι θα συνέβαινε μετά από αυτό.

Με το τέλος του γάμου της, η ζωή που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή θα άλλαζε αναπόφευκτα ενώ παράλληλα η Λόπεζ ομολόγησε ότι φοβόταν ότι θα κριθεί αρνητικά από τον τύπο για μία ακόμα «αποτυχημένη» σχέση.

«Ήξερα τι σήμαινε να πω δυνατά αυτές τις φράσεις: σήμαινε το τέλος του γάμου μου. Το τελείωμα του νοικοκυριού μας. Το τελείωμα του ονείρου που είχα δουλέψει τόσο σκληρά για να το πραγματοποιήσω συλλογικά. Και σήμαινε πολλά περισσότερα από αυτό. Αυτό σήμαινε ότι για άλλη μια φορά έπρεπε να  συνηθίσω ότι θα κριθώ. Να συνηθίσω ότι θα γελοιοποιηθώ, θα τιμωρηθώ και θα με κοροϊδεύσουν. Ήμουν τόσο φοβισμένη που θα είχα μια ακόμα αποτυχία, που θα έμπαινα στο μικροσκόπιο από τον κόσμο και θα τους απογοήτευα όλους. . . για άλλη μια φορά», έγραψε ο Λόπεζ στο βιβλίο της.

Η Τζένιφερ ανέφερε επίσης ότι ανησυχούσε ότι το διαζύγιο θα είχε κάποια επίδραση και στα παιδιά τους και δεν ήθελε ο Μαξ και η Εμ να βιώσουν κάτι αρνητικό λόγω της απόφασής της. «Αυτό το διαζύγιο δεν θα επηρέαζε μόνο τον Μαρκ και εμένα. Θα επηρέαζε και αυτές τις δύο όμορφες μικρές ψυχές που είχαμε φέρει στον κόσμο. Καταρρακώθηκα στη σκέψη ότι θα πλήγωνα τον Μαξ και την Εμ. Φοβόμουν ότι επρόκειτο να καταστρέψω τη ζωή τους, ότι κάποια μέρα θα με μισούσαν που δεν κατάφερα να κρατήσω αυτή την οικογένεια μαζί» έγραψε η Λόπεζ.

«Αγωνίστηκα πολύ σκληρά για να παραδεχτώ το αναπόφευκτο. Δεν μπορούσα να παραδεχτώ ότι αυτός ο γάμος τελείωσε. Αλλά στο τέλος, η αλήθεια βρίσκει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια, ακόμα κι αν δεν το θέλεις.», συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Λόπεζ παραδέχτηκε ότι ήδη γνώριζε ότι υπήρχαν προβλήματα στο γάμο της, αλλά επέλεξε να τα αγνοήσει σε μια προσπάθεια να κρατήσει την οικογένειά της μαζί. «Ήξερα ότι είχαμε προβλήματα, αλλά αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο, και προσπαθούσαμε, και ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να έχω μια οικογένεια – αυτή την οικογένεια. Οπότε, ήμουν πρόθυμη να αγνοήσω ό, τι δεν πήγαινε καλά, για το μεγαλύτερο καλό της διατήρησής του γάμου μου» αποκάλυψε η Jennifer.

Στο τέλος, μετά από 10 χρόνια γάμου, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι αποφάσισαν να χωρίσουν το 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments