Ζώδια

Πιο τολμηρή αγάπη 19/02-15/03

Πιο τολμηρή αγάπη 19/02-15/03

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό 19 Φεβρουαρίου-15 Μαρτίου.

Ο Κριός αντιπροσωπεύει νέα ξεκινήματα και μια πιο τολμηρή, πιο δυναμική και ενεργητική προσέγγιση στην αγάπη.

Ενώ διέρχεται από τον Κριό, το ζώδιο του Άρη ,θα σηματοδοτήσει μεγαλύτερα πάθη, ενέργεια και δράση που κατευθύνονται προς την ερωτική μας ζωή. Μπορεί να αισθανόμαστε πιο διεκδικητικοί όταν συνδεόμαστε με αυτούς που μας ελκύουν και θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και να αναζητήσουμε μια πιο φρέσκια, πιο συναρπαστική προσέγγιση με αυτούς με τους οποίους έχουμε ήδη εμπλακεί.

Η Αφροδίτη στον Κριό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα καλά για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η ενέργεια του Κριού είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξη, και ο Κριός λατρεύει το κυνήγι σε σημείο που μερικές φορές ενδιαφέρεται περισσότερο για την επιδίωξη παρά για μια σχέση μόλις δημιουργηθεί μια σύνδεση.

Αυτή η ενέργεια δεν λειτουργεί καλά με αυτούς που τους αρέσει να προσκολλώνται, ούτε και η καχυποψία, η δυσπιστία και η ζήλια, καθώς αυτές είναι ιδιότητες που συνήθως απεχθάνεται ο Κριός. Το φλερτ έρχεται φυσικά όταν η Αφροδίτη διελαύνει τον Κριό και είναι συνήθως τολμηρό, περιπετειώδες και ανεξάρτητο.

Καθώς ο Κριός κυβερνά τον πρώτο οίκο του εαυτού , η έκφραση της αγάπης σε αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι με επίκεντρο το «εγώ», αλλά με μια συγκεκριμένη γοητεία που μπορεί να θεωρηθεί αθωότητα.

Το μειονέκτημα αυτού του ζωδίου είναι η ανυπομονησία, η ανωριμότητα, η αυθάδεια και η εγωκεντρικότητα. Για να διαρκέσει μια σχέση περισσότερο από το κυνηγητό πρέπει να υπάρχει άφθονο νέο ερέθισμα και ενθουσιασμό σε τακτική βάση.

Ο ανταγωνισμός είναι μια οικεία έννοια για τον Κριό, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που ανάβει τους πάντες.

Ο Κριός συχνά λειτουργεί με ιδιοτροπίες χωρίς να σκέφτεται πλήρως τα πράγματα. Έχει να κάνει με το να βάζουν πρώτα τον εαυτό τους , ο Κριός-Αφροδίτη είναι επιρρεπής στο να προστατεύει πρώτα τα δικά του συναισθήματα και συμφέροντα.

Η ποιότητα της Αφροδίτης στον Κριό περιλαμβάνει την ισχυρή ανάγκη για πάθος και δράση. Σε αυτό το ζώδιο δεν αρέσει το παιχνίδι, η υπεκφυγή ή η ντροπαλότητα. Ο Κριός είναι καλός με τον ανταγωνισμό, τη στοργή και τη σεξουαλικότητα και αντιδρά γρήγορα στους άλλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι πολύ απαιτητική από τους άλλους και η αμεσότητά τους δεν εκτιμάται από όλους.

Η Αφροδίτη στον Κριό συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο και τώρα είναι η στιγμή να αγκαλιάσετε την ικανότητά σας να είστε τολμηροί, περιπετειώδεις, σέξι και με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο τολμηροί και άμεσοι νιώθετε για αυτό τον επόμενο μήνα και μπορεί να εκπλήξετε και άλλους. Και μην ξεχνάτε ότι πάνω από όλα, η Αφροδίτη στον Κριό αγαπά τη διασκέδαση, το παιχνίδι και την περιπέτεια. Μπορείς πραγματικά να αντισταθείς;

Πηγή: Astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments