Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους 5 συλληφθέντες [vid]

Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους 5 συλληφθέντες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τελικά οι τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ ο πέμπτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τελικά οι τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ ο πέμπτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 23χρονο πακιστανικής καταγωγής, στον οποίο επιβλήθηκε εγγύηση 5.000 ευρώ και να εμφανίζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σημειώνεται, πως και τα πέντε άτομα είχαν οδηγηθεί στην ανακρίτρια για απολογία, ενώ η Αστυνομία, είχε εκδώσει ανακοίνωση, όπου ανέφερε τα εξής: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments