Lifestyle

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για τον θάνατο του πατέρα του – Τραγούδησα και μετά λιποθύμησα

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για τον θάνατο του πατέρα του – Τραγούδησα και μετά λιποθύμησα

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Θυμάμαι τις τελευταίες του λέξεις πριν πεθάνει, με κρατούσε από το χέρι και μου λέει “να προσέχεις τα αδέλφια σου και τη μάνα σου να την έχεις βασίλισσα. Και να γίνεις και φίρμα”. Τα έκανα όλα».

Η Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχτηκαν τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη το περασμένο Σάββατο. Ο γνωστός τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την παρουσιάστρια, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον θάνατο του πατέρα του και συγκίνησε τους τηλεθεατές.

View this post on Instagram

A post shared by Leuteris Pantazis (@lepa_official)

«Ήμουν στο μαγαζί όταν πέθανε ο μπαμπάς μου. Με ειδοποίησαν, βγήκα, τραγούδησα και πήγα στο καμαρίνι και λιποθύμησα», αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι τις τελευταίες του λέξεις πριν πεθάνει, με κρατούσε από το χέρι και μου λέει “να προσέχεις τα αδέλφια σου και τη μάνα σου να την έχεις βασίλισσα. Και να γίνεις και φίρμα”. Τα έκανα όλα».

Ο Μάριος Καπότσης, σύζυγος της Κόνι Μεταξά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον τραγουδιστή: «Με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Υπήρχε χημεία, ένας έρωτας μεταξύ μας».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε για τον Λευτέρη Πανταζή πως έχει μία πλευρά που λέγεται άνθρωπος, ενώ η κόρη του, Κόνι Μεταξά, είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον.

«Εάν έκανα το 1% που έχει κάνει ο πατέρας μου στη ζωή του θα ήμουν ευτυχισμένη», ανέφερε η κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Όταν έκοψα τα μαλλιά μου, είπα “τώρα θα ασχοληθώ με ένα άλλο είδος μουσικής”. Το «Παλιό μου Παλτό» με έκανε να αναθεωρήσω», είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments