Trash

Μπέσυ Μάλφα: Αποπλανεί σεξουαλικά μικρότερο άντρα [vid]

Μπέσυ Μάλφα: Αποπλανεί σεξουαλικά μικρότερο άντρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: alphafreepress.gr

Μπέσυ Μάλφα: Θα πάθετε πλάκα από τη σεξουαλική της μανία

Η Μπέσυ Μάλφα είναι από τις πιο hot milfs στην Ελλάδα και όχι αδίκως, καθώς διαθέτει πλούσια προσόντα που είναι άκρως ερεθιστικά!

View this post on Instagram

A post shared by Μπέσσυ Μάλφα (@bessy.malfa)

Η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες και σειρές, στις οποίες μάλιστα πρωταγωνιστεί έντονα σε ερωτικές σκηνές. Μία από τις πιο  ερωτικές σκηνές της ήταν στη σειρά “10η εντολή”, όπου εκεί τη βλέπουμε να αποπλανεί ένα αγόρι για τη δική της σεξουαλική ευχαρίστηση.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.«Ήταν περίεργο, έκανα ένα επεισόδιο στον Κοκκινόπουλο, ήταν δύσκολο το γύρισμα… Κάποια στιγμή, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μου έφερε ένα περιοδικό να διαβάσω εκεί που με είχαν απαγάγει και ήταν το Παιδί μου κι Εγώ. Λέω αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, φέρτε μου ένα άλλο περιοδικό. Μου φέρνει το Νέοι Γονείς. Λέω δεν είναι δυνατόν, αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, θα πάω στο σπίτι και θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης.

Πήγα στο σπίτι και ζήτησα από τον Γεράσιμο στις 12 τη νύχτα να πάει να μου πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είχα νιώσει και κάποιες αλλαγές στη διάθεσή μου, αλλά έλεγα μπα, αποκλείεται. Τρέχει ο καημένος, φέρνει το τεστ εγκυμοσύνης διπλό και το κάνω. Κι εκεί ήταν που άλλαξαν όλα…», είπε η Μπέσυ Μάλφα που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

Θα πάθετε πλάκα από τη σεξουαλική της μανία που αποτυπώνεται ολοφάνερα στο πρόσωπό της…

Δείτε την από το 14:21…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments