Αθλητισμός

Ο Κανός μπήκε σφήνα σε Μπιέλ – Φορτούνη και ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι του στο Καραϊσκάκης

Ο Κανός μπήκε σφήνα σε Μπιέλ – Φορτούνη και ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι του στο Καραϊσκάκης

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Σέρτζι Κανός έδειξε στα δύο τελευταία ματς ότι μπορεί να υπάρξει καταλυτικός στον Ολυμπιακό, ο οποίος έψαχνε μία έξτρα λύση και μία σταθερά στη μία από τις δύο πλευρές της επίθεσης.

Ο Σέρτζι Κανός πέτυχε γκολ, είχε κερδισμένο πέναλτι και συμμετοχή σε ακόμα ένα τέρμα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και δοκάρι κι ασίστ στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Ισπανός έδειξε στα δύο τελευταία ματς ότι μπορεί να γίνει καταλυτικός στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, οι οποίοι έψαχναν μία έξτρα λύση και μία σταθερά στη μία από τις δύο πλευρές της επίθεσης.

Αρχικά, ο Μίτσελ πορεύτηκε με τα τρία “δεκάρια” Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη την περίοδο που ο Ολυμπιακός είχε θεωρητικά πιο βατό πρόγραμμα, αλλά όταν μπήκε στα δύσκολα έβαλε στην εξίσωση και τους εξτρέμ, τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Μασούρα.

Το πλάνο με τον Κανός βασικό

Η άφιξη του Κανός άλλαξε εκ νέου τα δεδομένα, καθώς ο 26χρονος προσπέρασε στην ιεραρχία τους δύο τελευταίους και αποτελεί πια σημαντική παράμετρο στις επιλογές του έμπειρου τεχνικού. Ο Κανός ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στο Καραϊσκάκης, μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/2), κι ο Μίτσελ ποντάρει πολλά στον συμπατριώτη του.

Ο Ισπανός εξτρέμ μπήκε σφήνα στους Μπιέλ και Φορτούνη, οι οποίοι φαίνεται πως θα διεκδικήσουν την άλλη θέση στα εξτρέμ, καθώς σε εκείνο του επιτελικού χαφ θα επιστρέψει ο Χάμες.

Ίσως κάποιοι να θεωρούν ότι αυτό αδικεί κάπως τον Μπιέλ και τον Φορτούνη, δηλαδή να διεκδικούν μία θέση, καθώς ο Ισπανός έχει επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 21 αγώνες με τον Ολυμπιακό κι ο Έλληνας επιθετικός χαφ μετράει τρία τέρματα και τρεις ασίστ σε 14 παιχνίδια στην περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό ρόλο σε ένα ματς δεν παίζουν μόνο εκείνοι που ξεκινούν, αλλά κι αυτοί που έρχονται από τον πάγκο κι ο Μίτσελ προσπαθεί να διατηρήσει “ζεστούς” επίσης, για τα άκρα της επίθεσης τον Μασούρα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ως γνωστό έχει υποστεί θλάση και θα επιστρέψει στη δράση το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Τούτη την ώρα, όλα δείχνουν ότι την εξάδα του κέντρου και της επίθεσης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Χουάνγκ, Κανός, Χάμες, Μπιέλ ή Φορτούνης και Μπακαμπού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments