Αθλητισμός

Λουτσέσκου για Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια: «Εχουν καλή παιδεία και αυτό τους βοηθάει να κρατάνε ισορροπία»

Λουτσέσκου για Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια: «Εχουν καλή παιδεία και αυτό τους βοηθάει να κρατάνε ισορροπία»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου αλλά και τους «πιτσιρικάδες» του ΠΑΟΚ που έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή.

Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και αν ο ντόρος γύρω από το όνομά τους τους επηρεάσει απάντησε: «Νομίζω πως αυτός ο ο θόρυβος είναι δουλειά για τα media. Δεν είναι μόνο αυτά τα δυο παιδιά αλλά υπάρχουν και άλλα. Θα σας πω για παράδειγμα για τον Κοτάρσκι, τον Ντάντας, τον Φιλίπε Σοάρες. Υπάρχουν επίσης παιδιά που αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμών δεν είναι μαζί μας αλλά συμμετέχουν και αυτά ενεργά από από την έναρξη της σεζόν. Θα ήταν άδικο να μιλήσω για έναν ή δυο ξεχωριστά. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στην ομάδα.

Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν κάνει τεράστια πρόοδο καθώς προέρχονταν από ομάδες που δεν είχαν πρωταγωνιστικό στόχο στα Πρωταθλήματα τους. Όπως για παράδειγμα ο Ράφα Σοάρες και ο Σάστρε. Ακόμη και για τον Νάρεϊ μπορώ να πω το ίδιο. Έχουν βελτιωθεί και αγωνιστικά αλλά και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Όλο το γκρουπ έχει βελτιωθεί μέσα και από τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, μέσα από τις μάχες που δίνουμε. Αλλά μια που ρωτήσατε για τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια θα σας πω πως και τα δυο παιδιά έχουν μια καλή εκπαίδευση και επομένως δεν ανησυχώ μην επηρεαστούν απ’ όλο αυτό».

Πρόσθεσε επίσης: «Αυτά απλά είναι αριθμοί. Τα δυο ματς που προαναφέρατει ήταν διαφορετικά ματς και οι νίκες ήρθαν με διαφορετικό τρόπο. Αλλά θα πω και πάλι το εξής: συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο που έχουμε αποφασίσει από την αρχή να χαράξουμε. Δηλαδή οι νέοι παίκτες να ανεβάσουν επίπεδο, να αποκτήσουν εμπειρίες και έχουμε προοδεύσει πολύ σε αυτό το κομμάτι αλλά έχουμε και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ναι, υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία και θα δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν τρεις ομάδες πιο πάνω που παλεύουν για τον τίτλο. Αλλά αυτή η μάχη που δίνουμε θα πάει ως το τέλος αλλά δεν αλλάζουμε φιλοσοφία στο πώς προσεγγίζουμε το κάθε ματς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments