Lifestyle

Φοίβος Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου λέει κάθε χρόνο ότι θα σταματήσει την τηλεόραση»

Φοίβος Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου λέει κάθε χρόνο ότι θα σταματήσει την τηλεόραση»

Πηγή Φωτογραφίας: Mad TV

"Με τον πατέρα μου συνεργαζόμαστε πίσω από τις κάμερες, μου λέει τη γνώμη του και μου μαθαίνει πράγματα συνεχώς. Η σχέση μας είναι κυρίως πατέρα-γιου", απαντά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στη μεσημεριανή εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη και το J2US, μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Αλίκη-Μαρία (@aliki_maria_nousi)

«Το J2US ήταν μία ευκαιρία για μένα να δείξω έναν διαφορετικό εαυτό. Ο πατέρας μου με ρώτησε: τραγουδάς; Του λέω: όχι, αλλά θα μάθω. Η κοπέλα μου, η Αλίκη, χάρηκε πάρα πολύ» αναφέρει ο Φοίβος Παπαδάκης για τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό show του Alpha.

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον; Του έχουν γίνει προτάσεις από άλλους σταθμούς; Ο ίδιος απαντά: «Ανήκω στο ΟΡΕΝ, στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, οπότε οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο κανάλι. Μου έχουν γίνει προτάσεις, είναι τιμητικό, αλλά τους λέω πάντα ότι ανήκω στην εκπομπή της Μάριον».

Δέχεται συμβουλές από τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη;

«Με τον πατέρα μου συνεργαζόμαστε πίσω από τις κάμερες, ανταλλάσσουμε πληροφορίες, μου λέει τη γνώμη του και μου μαθαίνει πράγματα συνεχώς. Προτιμώ να μείνει σε αυτό το πλαίσιο, η σχέση μας είναι κυρίως πατέρα-γιου», απαντά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Τέλος, αναφορικά με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την τηλεόραση, ο Φοίβος Παπαδάκης σχολιάζει: «Το λέει πολλά χρόνια το ότι θα σταματήσει την τηλεόραση. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments