Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα επισκέπτεται την Λάρισα για να συναντήσει αγρότες της περιοχής

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα επισκέπτεται την Λάρισα για να συναντήσει αγρότες της περιοχής

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- ThessaliaNews

Σημερινό σταθμός του πρωθυπουργού ο «κάμπος» ο οποίος αποτελεί -όπως έχει αποδειχθεί κατά τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις- το βαρόμετρο των εκλογικών αποτελεσμάτων και για το σύνολο της επικράτειας.

Επόμενος σταθμός Λάρισα. Βήμα – βήμα και πόλη – πόλη θα το πάει στο εξής ο πρωθυπουργός με μπαράζ περιοδειών ανά την Ελλάδα προκειμένου να «οργώσει» τη χώρα και να καλλιεργήσει τις προσδοκίες και τη σιγουριά στους πολίτες που θα του δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στις επικείμενες εκλογές, για μία δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης.

Σημερινό σταθμός του πρωθυπουργού ο «κάμπος» ο οποίος αποτελεί -όπως έχει αποδειχθεί κατά τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις- το βαρόμετρο των εκλογικών αποτελεσμάτων και για το σύνολο της επικράτειας.

Όπως και στις προηγούμενες κρίσιμες για το εκλογικό αποτέλεσμα περιοχές, και στη Λάρισα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με αγρότες της περιοχής ενώ αναμένεται να επισκεφτεί και το πάρκο καινοτομίας Joist, ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων βέβαια στρέφονται στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος για τη Θεσσαλία, αλλά και στην προεκλογική ομιλία, που θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Μία ομιλία κατά την οποία ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει εκτενή αναφορά στα κυβερνητικά πεπραγμένα της τελευταίας τετραετίας, τη στήριξη του αγροτικού κόσμου αλλά και του συνόλου της κοινωνίας από τις συνέπειες της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ό,τι υποσχέθηκε το υλοποίησε, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν οι διεθνείς συγκυρίες.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναλάβει και από τη Θεσσαλία τα διλήμματα της επικείμενης κάλπης που περικλείονται στα ερωτήματα “σταθερότητα ή περιπέτειες”, πρόοδος ή οπισθοδρόμηση” και επάνω σε αυτά θα κληθούν να τοποθετηθούν οι πολίτες, πίσω από το παραβάν της πρώτης Κυριακής των εκλογών.

Επόμενη στάση του πρωθυπουργού μετά τη Λάρισα, θα είναι αύριο τα Γρεβενά ενώ κλειδωμένη για την Τετάρτη 1η Μαρτίου φαίνεται η επιστροφή του και πάλι στα βόρεια, και συγκεκριμένα στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Μία επίσκεψη που θα έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον καθώς θα είναι η πρώτη του πρωθυπουργού μετά την αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναγάγει σε προσωπική του υπόθεση την κάλυψη του κενού στο ψηφοδέλτιο της Α Θεσσαλονίκης, με τις πληροφορίες αν αναφέρουν ότι θα επιλέξει να είναι εκεί η τρίτη υποψηφιότητά του, εκτός από τον Έβρο και τη Δυτική Αθήνα και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να την κάνει την περιοδεία του στην πόλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments