Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες – Θα σας δείξω»

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες – Θα σας δείξω»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Για πρώτη φορά η Δανάη Μπάρκα αναφέρει ότι σε λίγο καιρό ξεκινάει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με μια απόφαση που έλαβε πρόσφατα προχώρησε η Δάναη Μπάρκα την Παρασκευή 24/2 μέσα από την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μοιράζεται πολλές φορές προσωπικά θέματα που την απασχολούν με το κοινό της, τόσο στην εκπομπή όσο και μέσα από τα social media, αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Με αφορμή την γέννηση του μωρού της Πάρις Χίλτον, η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία τώρα σε λίγους μήνες θα την μοιραστώ και δημόσια», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments