Πολιτική

Άδωνις: Ο Πολακισμός επίσημη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Ο Πολακισμός επίσημη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «γέννησε ένα τέρας, ένα τέρας πολιτικό, αλλά ο κ. Τσίπρας θα «λουστεί» τώρα τις συνέπειες, γιατί μόλις διαγραφεί οριστικά, ο κ. Πολάκης θα στραφεί εναντίον του κ. Τσίπρα».

Αρτοποιείο της Κηφισιάς επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έλεγξε τις τιμές πώλησης της λαγάνας και μίλησε και για την χθεσινή ανάρτηση στο Facebook του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλου Πολάκη. Ο Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι η τιμή της λαγάνας κινείται στα επίπεδα που είχε προβλέψει το Υπουργείο, δηλαδή μεταξύ 2,7 και 3,3 ευρώ.

Αναφορικά με το ζήτημα που εγείρει η ανάρτηση Πολάκη, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι «ο κ. Αλέξης Τσίπρας μπορεί να διέγραψε τον κ. Πολάκη, αλλά θα δυσκολευθεί πολύ να διαγράψει τον Πολακισμό». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «γέννησε ένα τέρας, ένα τέρας πολιτικό, αλλά ο κ. Τσίπρας θα «λουστεί» τώρα τις συνέπειες, γιατί μόλις διαγραφεί οριστικά, ο κ. Πολάκης θα στραφεί εναντίον του κ. Τσίπρα».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο, ακόμη, για την περίπτωση της δικαστικής καταδίκης του κ. Νίκου Παπά. Αυτό είναι το μείζον ζήτημα για τον κ. Τσίπρα, «το πρόβλημα του κ. Τσίπρα είναι η καταδίκη του κ. Νίκου Παπά και βέβαια, το γεγονός ότι ο κ. Παπάς θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές». Κλείνοντας, ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι, αν ο κ. Παπάς θα είναι εκ νέου υποψήφιος, το πρόβλημα θα είναι εξαιρετικά σοβαρό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Το ζήτημα που θα τεθεί θα είναι πολιτειακό, γιατί η καταδικαστική δικαστική απόφαση εκδόθηκε με 13 – 0 από ανώτατους δικαστικούς του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας και η στάση του κυρίου Παπά δείχνει ότι αυτός δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και μάλιστα, για μια υπόθεση τόσο ατιμωτική για τον βουλευτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments