Πολιτική

Άδωνις: Κατασκεύασμα Τσίπρα ο Πολακισμός

Άδωνις: Κατασκεύασμα Τσίπρα ο Πολακισμός

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Κατασκεύασμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Πολακισμός» τόνισε, ανάμεσα στα άλλα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

«Κατασκεύασμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο Πολακισμός» τόνισε, ανάμεσα στα άλλα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Κοτταρίδη στην ΕΡΤ1.

Στην εκπομπή κυριάρχησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση στο Facebook του κ. Παύλου Πολάκη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Υγείας.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε ιδιαίτερα στην ανάδειξη της πολιτικής χυδαιότητας της ανάρτησης του κ. Πολάκη, στο ότι η σχολή του Πολακισμού είναι προσωπικό δημιούργημα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και στο μεγάλο πρόβλημα, το ουσιαστικό πρόβλημα Τσίπρα, που είναι το πρόβλημα του καταδικασθέντος κ. Νίκου Παπά, βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

 Αίμα. Τιμή.  Χρυσή Αυγή, το πνεύμα της ανάρτησης Πολάκη

«Αίμα. Τιμή Χρυσή Αυγή! Αυτό είναι το πνεύμα της ανάρτησης. Καθαρίστε τους, είναι η προτροπή της αναρτήσεως. Πρόκειται για τον ορισμό της πολιτικής βίας», ξεκαθάρισε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόσθεσε ότι θα ήταν ευχής έργον να κινηθούν οι στοχοποιημένοι από την ανάρτηση δικαστές και δημοσιογράφοι. «Αν όλοι κινηθούν δικαστικά, θα είναι μια σημαντική υπηρεσία στην Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία. Η νομοθεσία υπάρχει και μάλιστα, ο νόμος έχει ψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση «καλεί σε φόνο, καλεί να σκοτώσουμε τους εικονιζόμενους, να τους καθαρίσουμε. Έχουμε στοχοποίηση δικαστών και δημοσιογράφων».

Ο βουλευτής βόρειου τομέα Αθήνας τόνισε ακόμη ότι ο Πολάκης έχει δημιουργήσει σχολή πολιτικής σκέψης και δράσης. Πρόκειται για τον Πολακισμό και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε σχετικά ότι «τον Πολάκη μπορούν να τον διαγράψουν αλλά τον Πολακισμό όχι. Και ο Τσίπρας εξέθρεψε τον Πολακισμό. Είναι δικό του δημιούργημα. Αυτός τον έφτιαξε και αυτός τον τροφοδοτεί. Ο Πολάκης από μόνος του είναι αμελητέο πολιτικό μέγεθος, πρόβλημα για την πολιτική ζωή είναι ο Πολακισμός.

Ο Νίκος Παπάς είναι το πρόβλημα Τσίπρα

Το πρόβλημα που έχει ο Τσίπρας είναι άλλο, σύμφωνα με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος τόνισε ότι «ο πυρήνας αυτού του προβλήματος είναι αντικειμενικό. Είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα. Είναι η καταδικαστική απόφαση. Ο Παπάς είναι το πρόβλημα και όχι ο Πολάκης. Και αυτό είναι η ποινική καταδίκη του Νίκου Παπά».

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι «η κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε ο κ. Νίκος Παπάς είναι πολύ βαριά. Ότι «έστησε» διαδικασία για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στην διανομή τηλεοπτικών σταθμών»

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι ο κ. Παπάς καταδικάστηκε ομόφωνα και είναι «πολύ σπάνια περίπτωση το 13 – 0, αυτή η ομόφωνη καταδικαστική απόφαση. Ένοχος από ανώτατους δικαστές. Και είναι αστείο να λέγεται ότι όλοι αυτοί οι ανώτατοι δικαστές ελέγχονται από τον Πρωθυπουργό της Χώρας μας,  από τον  δημοκράτη κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη;».

«Τον Νίκο Παπά θα τον βάλουν στα ψηφοδέλτιά τους οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι το πιο ατιμωτικό αδίκημα. Για το αν ως αρμόδιος υπουργός προσπάθησε να στήσει διαγωνισμό υπέρ συγκεκριμένων ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων, αυτό είναι το πιο ατιμωτικό αδίκημα για έναν υπουργό».

Τέλος, αναφορικά με την κυρία Σοφία Νικολάου, γενική γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής, τόνισε ότι είναι αθώα και ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. «Είναι ένοχη; Είναι αθώα. Στην Ελλάδα, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Και η κυρία Νικολάου είναι αθώα. Γιατί λοιπόν δεν μπορεί να είναι υποψήφια;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments