Lifestyle

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος στον τάκο – Κόντρα Μαρτίκα-Ασημακόπουλου – «Σχολίασαν το ύψος του Πηλίδη»

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος στον τάκο – Κόντρα Μαρτίκα-Ασημακόπουλου – «Σχολίασαν το ύψος του Πηλίδη»

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube

Αιχμές από την Τζο: «Αν δεν ενταχθείς σε κάποια παρέα δεν μπορείς να προχωρήσεις»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα μετά την ήττα των Μαχητών από τους Διάσημους με 10-8 στο αγώνισμα για την 2η ασυλία.

Η 8η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με τις αφίξεις των Γιωρίκα Πηλίδη στους Μπλε και της Νικόλ Μαυρίδη στους Κόκκινους και τους Μαχητές να κατακτούν την 1η ασυλία που έφερε στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Χριστίνα Κεφαλά με εννέα ψήφους.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για σκευωρία εναντίον της. Από τα τρία νέα κορίτσια που έχουν μπει στην ομάδα των Διασήμων, έχουν όλες τους τα ίδια στατιστικά, με την 30χρονη influencer να απορεί για ποιόν λόγο την καταψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους. Η ίδια βέβαια είπε πώς το περίμενε καθώς είναι νέα σαν παίκτρια, αλλά παρ’ όλα αυτά θεωρεί αδικία όλο αυτό που συμβαίνει.

«Υποψήφια για πρώτη φορά στο Survivor All Star. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, αναμενόμενο ήταν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Σαν τηλεθεάτρια αλλά και σαν παίκτρια πρώην Survivor γνωρίζω ότι το σύστημα λειτουργεί κάπως έτσι. Αν είσαι νέος παίκτης είσαι ο πρώτος για υποψηφιότητα και βέβαια… αν δεν ταχθείς στην κλίκα, στο παρεάκι πολλών στην πλειοψηφία είσαι το πρώτο δόλωμα τους. Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν οπότε κατευθείαν γιατί να μην βρεθείς υποψήφιος. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα για αυτό δεν βρέθηκαν», ανέφερε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα.

«Αυτό το πράγμα το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι, μόλις τελείωσα τον λόγο μου, κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι! Εγώ δεν μίλησα ακριβώς για παρεάκι παρά είπα ότι έχουν έρθει πιο κοντά τις προηγούμενες μέρες αυτοί δεν ψηφίστηκαν ενώ εκείνη μίλησε κατευθείαν για το λεγόμενο παρεάκι τους. Χριστίνα – Κωμική θεατρική παράσταση, 1 – 0! Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;», αναρωτήθηκε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν περίμενε να βγάλει η Χριστίνα τέτοιο λόγο και όπως είπε της φάνηκε πως της τον είχε γράψει ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ απόρησε πως μπορεί να μιλάει η Κεφαλά για «παρεάκια» την ώρα που είναι ήδη σε «παρεάκι».

Για την Ευρυδίκη Παπαδόπούλου η Χριστίνα προστατεύτηκε από το «παρεάκι».

Στο μεταξύ στην ομάδα των Κόκκινων προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Οι συμπαίκτες της παρατήρησαν συμπτώματα αλλεργικού σοκ και η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο η κοπέλα, δεν πρέπει να παίζουμε. Η Αφροδίτη ήρθε ξαφνικά στην καλύβα τουμπανιασμένη, είχε πρηστεί στα μάτια, στο αφτί, στα άκρα, είχε κοκκινίσει κιόλας. Φοβήθηκα γιατί ξέρω ότι αρχίζει και φράζει ο λαιμός σου και δεν μπορείς να πάρεις ανάσα», δήλωσε τρομαγμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Μόλις ξύπνησα άκουσα κάποιες φωνές, κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν ήταν καλά. Έπαθε ένα αλλεργικό σοκ όπως καταλάβαμε όλοι, δεν ένιωθε καλά, είχε πρηστεί πάρα πολύ. Δεν ένιωθε ούτε το πρόσωπό της ούτε τα χέρια της. Ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο, της εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει δυνατή», είπε ο Σάκης Κατσούλης και στα επόμενα δευτερόλεπτα έφτασε το ασθενοφόρο που μετέφερε την παίκτρια των Κόκκινων στο νοσοκομείο, για να την παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι Κόκκινοι πήγαν στο στίβο μάχης με την πλάτη στον τοίχο, καθώς γνώριζαν πως σε περίπτωση 2ης ήττας τους θα έπρεπε να βγάλουν ακόμα δυο υποψήφιους προς αποχώρηση. Έτσι μπήκαν με το μάτι να γυαλίζει και με τον Μάριο άνοιξαν το σκορ, η Σταυρούλα έκανε το 2-0 και ο Χανταμπάκης έδωσε… αέρα τριών πόντων με το καλημέρα.Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπαρτζης ζήτησε συγγνώμη από τον Ασημακόπουλο για την αντίδρασή του, με τον παίκτη των μπλε να μην πείθεται.

Στον τραυματισμό που τον έθεσε εκτός μάχης αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Μπαίνω να παίξω χωρίς άγχος αλλά με πάρα πολύ ενέργεια, σίγουρα, την ένιωθα. Όλα καλά, προηγούμαι στο δίχτυ και εκεί που κάνω το σάλτο μορτάλε… κάνει μια διάταση ο δικέφαλος μηριαίος και εκτός ο Κωνσταντίνος! Τι γίνεται τώρα, λοιπόν; Αναμονή! Πόσο θα κάτσω έξω; Ουδείς γνωρίζει».

«Είναι και λίγο μάτι για να τα λέμε και όλα! Είμαι και λίγο ευάλωτος εγώ σαν άνθρωπος ενεργειακά οπότε βρήκε τρύπα και μπήκε μέσα μου! Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος Είμαι άνθρωπος που δύσκολα θα έχει διενέξεις, εντάσεις και διαφωνίες. Στην ομάδα μέσα υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος όμως έχει εμμονή μαζί μου και εκτός από εμμονή έχει και γλωσσοφαγιά γιατί δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε σήμερα. Ανοίγω συζήτηση ο βλάκας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πριν το αγώνισμα. Πάρ’ τα Κωνσταντίνε, κάτσε τώρα έξω δυο, τρεις, τέσσερις ημέρες».

«Επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι 100%. Μπορείτε να με φωνάζετε από σήμερα και μάνατζερ ράγκμπι! Το μόνο που μένει είναι να το δέσω και όταν παίζω να φωνάζω πως «σας κερδίζω με το πόδι έτσι». Αυτό μένει, δεν έχει κάτι άλλο. Τραγωδία πραγματική! Πότε θα επιστρέψω;» αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να συμπληρώσει με νόημα στο Survivor All Star, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, πως «έρχονται καιροί δύσκολοι για μένα».

Στο συμβούλιο οι παίκτες των δυο ομάδων έμαθαν τα στατιστικά τους με τους Κόκκινους να έχουν στην 1η θέση τη Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία έχει παίξει μόλις 2 αγώνες τους οποίους και έχει κερδίσει, ενώ ακολούθησαν η Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Σάκης Κατσούλης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου και στην τελευταία θέση η υποψήφια τους προς αποχώρηση Χριστίνα Κεφαλά.

Στους μπλε τα στατιστικά ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό μετά την ψηφοφορία, για να μην επηρεαστούν όπως είπε ο παρουσιαστής του Survivor. Στην 1η θέση βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, ενώ 2ος ήταν ο Γιωρίκας Πηλίδης, ο οποίος όμως είναι μόλις δυο μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Στην 3η θέση βρέθηκε η Στέλλα Χαμπέρη και ακολούθησαν οι Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Τάκης Καραγκούνιας, Ρία Κολοβού, Εύη Σαλταφερίδου, Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Νικόλας Αγόρου, Ηλίας Μπόγδανος και τελευταίος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.Κόντρα υπήρξε και ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο Σπύρος τον κατηγόρησε ότι κινείται ύπουλα και πώς όλη η συμπεριφορά που θέλει να δείχνει είναι ένα προσωπείο.

Σε ότι αφορά στην ψηφοφορία των μπλε, υπήρξε ντέρμπι μεταξύ Τζο Μαριδάκη και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με τον 29χρονο ελεύθερο επαγγελματία να λαμβάνει μια ψήφο περισσότερη (6-5) από τη συμπαίκτρια του και να γίνεται ο 2ος παίκτης που βρέθηκε στον τάκο του Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα μετά την «Κόκκινη» Χριστίνα Κεφαλά.

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Μαχητών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments