Αθλητισμός

Κανονικά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Euroleague

Κανονικά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Euroleague

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη αλλά οι 2 ''αιώνιοι'' θα τηρήσουν κανονικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (2/3, 21:00) , με το κλίμα που επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο να μην είναι και το καλύτερο μετά το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη, κάτι που ανέφερε και ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του. Το τριήμερο πένθος δεν μπήκε εμπόδιο στην διεξαγωγή του αγώνα, οπότε το τζάμπολ θα γίνει κανονικά.

Όσο για τον Ολυμπιακό, η αποστολή θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για την αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι , η οποία θα γίνει επίσης κανονικά (3/2, 21:30).

Από την Euroleague δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση μέχρι στιγμής, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να συμβεί στην πορεία της ημέρας, με το μοναδικό ενδεχόμενο αναβολής των αναμετρήσεων, ή του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί εντός Ελλάδας, να έχει να κάνει με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments