Αθλητισμός

Ντέρμπι με… άνετη ΑΕΚ στο Φάληρο – Για το πρώτο βήμα o ΠΑΟΚ

Ντέρμπι με… άνετη ΑΕΚ στο Φάληρο – Για το πρώτο βήμα o ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Με «μαξιλαράκι» το 3-0 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (20:00, Cosmote Sport 1) στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Novibet. Έτοιμος για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την Λαμία εκτός έδρας (18:00, Cosmote Sport 2).

Το πρώτο… κομμάτι των ημιτελικών στο Κύπελλο Novibet ολοκληρώνεται απόψε στο «Γ.Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00, Cosmote Sport 1) και γνωρίζει πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο μετά το άνετο 3-0 της «Ένωσης» στην «OPAP Arena».

Οι Πειραιώτες, όπως τόνισε και ο Μίτσελ, θα παλέψουν για την… τρελή ανατροπή χωρίς τους Γιαν Εμβιλά και Χάμες Ροντρίγκες και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού θέση βασικού διεκδικούν οι Τζολάκης, Ντόι, Ραμόν, Σαμασέκου, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Στην άλλη μεριά, η ΑΕΚ έχει σαφώς μεγαλύτερη άνεση μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα προχωρήσει επίσης σε αλλαγές. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιβάι, Μοχαμαντί, Φερνάντες, Φαν Βέερτ και λογικά θα προχώρησει σε ροτείσον, με τους Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Σιντιμπέ και Σιμάνσκι να ετοιμάζονται για την βασική ενδεκάδα.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:00 (Cosmote Sport 2), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προχωρήσει… υποχρεωτικά σε διορθωτικές κινήσεις στην ενδεκάδα του, αφού εκτός έμειναν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Κουλιεράκης, Ολιβέιρα, όπως και οι Τάισον, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κουαλιάτα, Κούρτιτς. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ελ Καντουρί και Τσαούσης, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μπράντον Τόμας, που πέρασε ίωση τις τελευταίες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments