Lifestyle

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν είχα δει ποτέ τον Ωνάση αλλά θυμάμαι την Χριστίνα που μου τηλεφωνούσε» [vid]

Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν είχα δει ποτέ τον Ωνάση αλλά θυμάμαι την Χριστίνα που μου τηλεφωνούσε» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Δημήτρης Κόκοτας: «Ήθελα να επενδύσω τα χρήματα μου, πολλές φορές έκανα λάθη, έχασα και κάποιες φορές κέρδισα. Πάντα όμως κρατούσα χρήματα για μια δύσκολη στιγμή»

OΓρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (28/2) τον Δημήτρη Κόκοτα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που «αποτραβήχτηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για τις επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, καθώς και για τις νέες συνεργασίες του, ενώ μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε αρχικά για την περίοδο όπου τα φώτα της δημοσιότητας χαμήλωσαν κι οι επιτυχίες του δεν συνεχίστηκαν.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Kokotas (@dimitris_kokotas)

«Αποφεύγω τις συνεντεύξεις όταν δεν έχω κάποια δισκογραφική δουλειά. Όταν ένας καλλιτέχνης δεν παίζει συχνά στο ραδιόφωνο ή δεν βγαίνει, χάνεται. Όταν ένα μαγαζί είναι μικρότερο και δεν είναι στα δυνατά φώτα, πάλι χάνεσαι, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχεις. Υπάρχεις χωρίς να είσαι στην πρώτη γραμμή. Ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησα» δήλωσε ο Δημήτρης Κόκοτας και συμπλήρωσε:

«Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο και στους δημιουργούς των τραγουδιών, συνθέτες και στιχουργούς. Αν δεν ήταν, δεν θα υπήρχαν αυτές οι επιτυχίες. Θα μπορούσε να το πει ο οποιοσδήποτε κάποιο τραγούδι μου και να γινόταν μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία. Είναι δύσκολο όταν θα σβήσουν τα φώτα της επιτυχίας, αλλά η ζωή είναι ζωή».

Έβγαλε χρήματα από το τραγούδι;

«Ήθελα να επενδύσω τα χρήματά μου πολλές φορές έκανα λάθη, έχασα και κάποιες φορές κέρδισα. Πάντα όμως κρατούσα χρήματα για μία δύσκολη στιγμή».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στη συνέχεια για τον πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα και τις σχέσεις τους.

View this post on Instagram

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

«Συνέχεια ερχόμουν σε ρήξη με τον πατέρα μου. Δεν υπήρχε μέρα που να μην φώναζε ο ένας στον άλλον. Όπως όλοι οι γιοί με τους πατεράδες. Ήμουν σπίτι του μέρα παρά μέρα και τα τελευταία 11 χρόνια μαζί με την μικρή κάθε Κυριακή στο σπίτι του παππού της. Πάντα με συμβούλευε και είχε και είχε άποψη για όλα γιατί γνώριζε. Ο πατέρας μου έβγαινε πάντα σωστός σε όσα μου έλεγε και γι΄αυτό τον συμβουλευόμουν. Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου, και ο πατέρας μου και η μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια».

Πώς αντέδρασε ο Σταμάτης Κόκοτας, όταν του ανακοίνωσε ότι θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο;

«Η μόνη φορά που έπεσε έξω ήταν όταν του είπα ότι θα κάνω δίσκο με τον Φοίβο. “Έχεις τρελαθεί;” μου είπε. Θα κάνεις δίσκο με τον Γιάννη Σπανό». Και κάνουμε τον πρώτο δίσκο με τον Φοίβο και πήγε αρκετά καλά» εξομολογήθηκε.

Για την ατελείωτη αγάπη των γονιών του αλλά και το πώς βίωσε το διαζύγιό τους δήλωσε:

«Ο πατέρας μου είχε καλή σχέση με τη μητέρα μου παρότι ξαναπαντρεύτηκε, πάντα μου έλεγε “”στη μάνα σου πήγες;”. Τον θυμάμαι χάλια αυτόν τον χωρισμό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments