Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ευελπιστεί να έχει στο 100% με ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου τους Χάμες Ροντρίγκες και Εμβιλά

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ευελπιστεί να έχει στο 100% με ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου τους Χάμες Ροντρίγκες και Εμβιλά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το αγωνιστικό εμπόδιο του Λεβαδειακού την Κυριακή στη Stoiximan Super League 1 αλλά ο Μίτσελ έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού του το εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ.

Σε αυτή τη φάση ο Μίτσελ έχει ως βασική αγωνιστική έννοια του στον Ολυμπιακό το επίπεδο της αγωνιστικής ετοιμότητας παικτών του με προβλήματα ενόψει της συνέχειας και κυρίως για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 1. Τέτοια βασικά προβλήματα είναι παικτών όπως οι Χάμες, Εμβιλά και ακόμα και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες είχε ο Βρουσάι, το οποίο είχε ξεπεράσει, όπως επίσης είχε και ο στόπερ Ρέτσος. Ο στόχος του Ισπανού τεχνικού ή εάν θέλετε η ιδανική εκδοχή στο μυαλό του θα είναι να έχει αυτούς τους παίκτες του διαθέσιμους για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Κυρίως όλα τα δυνατά του ατού απόλυτα ΟΚ για αυτήν την αναμέτρηση. Για τον Χάμες μένει να φανεί το πότε θα είναι εντελώς καλά ενώ ο Εμβιλά θα δώσει… μάχη με τον χρόνο για να είναι στο 100% μετά το χτύπημά του στο πόδι του. Ο δε Γκάρι Ροντρίγκες ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Κυπέλλου Novibet με την ΑΕΚ ενώ δεν ήταν καν στον πάγκο στο ντέρμπι του 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments