Lifestyle

Joker: Είναι υποψήφιος για τον ρόλο ο ηθοποιός Willem Dafoe

Joker: Είναι υποψήφιος για τον ρόλο ο ηθοποιός Willem Dafoe

Πηγή Φωτογραφίας: BeLikeYou

Η απάντησή του έγινε πιο ενδιαφέρουσα όταν έδωσε τη σκυτάλη στον κόσμο για να παρακαλέσουν τη Warner Bros να του δώσει το ρόλο του Joker

Στο ενδεχόμενο να υποδυθεί κάποια στιγμή τον Joker αναφέρθηκε και πάλι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Willem Dafoe. Οι χρήστες των social media και του ίντερνετ έχουν “ψηφίσει” εδώ και καιρό τον Dafoe ως έναν υποψήφιο εναλλακτικό Joker και μάλιστα ο ίδιος είχε εκφράσει τη θέλησή του να τον υποδυθεί. Τώρα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Tonight Show με τον Jimmy Fallon όπου αναφέρθηκε ξανά στο θέμα αυτό. Ο Fallon τον ρώτησε για το ενδεχόμενο αυτό και ο Dafoe του απάντησε “Μα αυτό δεν έχει ξαναγίνει;”

Η απάντησή του έγινε πιο ενδιαφέρουσα όταν έδωσε τη σκυτάλη στον κόσμο για να παρακαλέσουν τη Warner Bros να του δώσει το ρόλο του Joker λέγοντας:

“Ξέρετε κάτι; Μιλήστε στη Warner Bros. για αυτό. Μια ιδέα υπήρχε στον αέρα πριν από καιρό, αλλά δε συνέβη ποτέ, οπότε… Ακούστε, δεν τους το πρότεινα πραγματικά. Απλά το ανέφερα σε μια συνέντευξη και μετά διαδόθηκε στο διαδίκτυο. Αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο για μένα να παίξω έναν απατεώνα – σαν να γλιστρούσα στο δικό του κόλπο.”

View this post on Instagram

A post shared by Willem Dafoe (@willemdafoesact)

Παλιότερα σε συνέντευξή του στο GQ είχε δηλώσει: “Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σχετικά με το αν έκανα έναν απατεώνα τύπου Τζόκερ. Έτσι θα ήταν δυνατόν να έχουμε όχι μονομαχίες μεταξύ των Τζόκερ, αλλά κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ο Τζόκερ και δεν είναι ο Τζόκερ. Και αυτό ανοίγει τη δυνατότητα για μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ειδικά αν είχατε τον Τζόκερ του Joaquin Phoenix και μετά είχατε κάποιον που είτε μιμούνταν, είτε έπαιζε αυτό που έκανε. Το φανταζόμουν αυτό. Αλλά πέρα από αυτό δεν μιλάω με κανέναν γι’ αυτό.”

Για την ιστορία στο παρελθόν ο Dafoe συμμετείχε σε superhero ταινίες, καθώς στην αρχική τριλογία των Spider-Man ταινιών υποδύθηκε τον Green Goblin/ Norman Osborn, ενώ επέστρεψε για τον ρόλο του στο Spider-Man: No Way Home τον Δεκέμβριο του 2021.

Θα θέλατε να δείτε τον Dafoe σε μια διαφορετική βερσιόν του Joker;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments