Αθλητισμός

Επέστρεψαν στην Αθήνα ο Τεντόγλου, ο Καραλής, ο Ανδρικόπουλος και τα άλλα παιδιά

Επέστρεψαν στην Αθήνα ο Τεντόγλου, ο Καραλής, ο Ανδρικόπουλος και τα άλλα παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου επέστρεψε από την Κωνσταστινούπολη και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου και τους «ασημένιους» Εμμανουήλ Καραλή και Νίκος Ανδρικόπουλο να κλέβουν την παράσταση.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) η εθνική ομάδα στίβου ανδρών-γυναικών που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος για τρίτη διαδοχική διοργάνωση Μίλτος Τεντόγλου και οι «ασημένιοι» στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής και στο τριπλού, Νίκος Ανδρικόπουλος ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τεντόγλου: «Το καλοκαίρι θα ήθελα 8,60μ. με 8,70μ.»

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο μήκος από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μιλώντας στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζελος», αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο του καλοκαιριού.

«Μόνο σε αθλητικές ερωτήσεις, για τον αγώνα μου θα ήθελα να απαντήσω σήμερα. Είμαι αθλητής αγώνων, μου αρέσουν πολύ τα μετάλλια, οι επιδόσεις και πάντα κυνηγάω το καλύτερο δυνατό. Είναι κάτι που το έχω κάνει ξανά, αλλά θα ήθελα να πάω πολύ περισσότερο από αυτό, θα ήθελα το καλοκαίρι να πάω στα 8,60μ. και στα 8,70μ., εκεί είναι ο στόχος μου», είπε o 25χρονος ολυμπιονίκης.

Να πάρει το ρεκόρ από τον Τσάτουμα, τι σημαίνουν τα 8,70μ.

Ο Τεντόγλου στη θερινή περίοδο αγώνων θα επιχειρήσει όσο ποτέ άλλοτε να κάνει δικό του το πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο. Να ξεπεράσει τα 8,66μ. που έχει ο Λούης Τσάτουμας από τα «Παπαφλέσσεια» τον Ιούνιο του 2007 και να πετύχει το μακρύτερο άλμα που έχει γίνει ποτέ από Έλληνα.

Ο πρωταθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει απόλυτο ρεκόρ στα 8,60μ. από το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας το 2021, που τον κατατάσσει στη 16η θέση της λίστας με τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Καραλής: «Η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή μου είναι έξω από τον αθλητισμό»

Η προσωπική μου νίκη, η μεγαλύτερη στη ζωή μου είναι αυτή έξω από τον αθλητισμό, γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής, ειδικά για εμένα που η μητέρα μου είναι από την Ουγκάντα, ο πατέρας μου Έλληνας, έχω περάσει αρκετά δύσκολα, απέδειξα ότι είμαι δυνατός και εκτός του στίβου» είπε ο Καραλής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments