Lifestyle

Survivor: ΧΑΜΟΣ στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ελευθερία: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα,τώρα ήρθες ψεύτρα»

Survivor: ΧΑΜΟΣ στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ελευθερία: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα,τώρα ήρθες ψεύτρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Εκμεταλλεύεται συμπαίκτες, γκρεμίζει για να χτίσει»: Σύσσωμοι «Μπλε» κατά Μαρτίκα

Χαμός προκλήθηκε στο συμβούλιο του Survivor All Star μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, σε ένα επεισόδιο που είχαμε ακόμα μια ήττα των Κόκκινων από τους Μπλε, αυτή τη φορά με 10-4 και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και τον 45χρονο φαρμακοποιό από το Κερατσίνι να βγαίνουν στον τάκο.

Την κάτω βόλτα έχουν αρχίσει και παίρνουν οι Διάσημοι με την ψυχολογία τους να έχει επηρεαστεί από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τους από την ημέρα που ήρθαν στον Άγιο Δομίνικο οι νεες παίκτριες που έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό σκέλος. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η κόκκινη ομάδα είναι ένα «καζάνι που βράζει».Οι συμπαίκτες του περσινού νικητή του Survivor ψάχνουν να βρουν ποιος ευθύνεται πίσω από την απόφασή του αυτή, με τον Νίκο Μπάρτζη, να στρέφεται εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι στα πρόσωπά τους βλέπει υποκρισία.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο επεισόδιο της Τρίτης (6/3) η Κύπρια τραγουδίστρια που θεωρείται η… πέτρα του σκανδάλου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σχίζα: «Δεν ήταν ευχάριστο που έφυγε ο Στάθης. Γνώριζα ότι ήταν πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενος στο παιχνίδι είχαμε μιλήσει για αυτό. Επειδή είχα μιλήσει με τους φίλους του έξω, του έδωσα ένα boost κι ήταν πολύ καλύτερα για λίγες μέρες. Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο για τον Στάθη, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, που τον χρειαζόταν η ομάδα κι επειδή έχω ακούσει ότι κάποιοι χάρηκαν με την αποχώρησή του, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ “μικρός” για να χαρείς με έναν παίκτη που έκανε οικειοθελή αποχώρηση».

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέχεια ανέφερε πως δεν είχε κάτι να φοβηθεί από την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, ήταν εκείνη που τον συμβούλευσε να μη φύγει. «Εγώ δεν έχω να ανταγωνιστώ κάτι με τον Στάθη έτσι κι αλλιώς, είναι ένας παίκτης τελικού, είναι μια γυναίκα με έναν άντρα. Είναι στενάχωρο. Κι όταν είπε να αποχωρήσει, του φώναξα και του είπα να μην το κάνει. Είναι δική του απόφαση όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε πως δεν του είπε τίποτα, το οποίο θα μπορούσε να τον επηρεάσει αρνητικά και να τον κάνει να αποχωρήσει, ενώ τόνισε πως ο Στάθης Σχίζας ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πριν καν μπει στο παιχνίδι.

«Δεν έχω μεταφέρει τίποτα κακοπροαίρετο, τίποτα κακόβουλο. Ο Στάθης δεν ήταν καλά ψυχολογικά πριν έρθει στο παιχνίδι και το έχουν πει κι άλλοι παίκτες ότι πέρασε μια εβδομάδα πολύ πεσμένος. Είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία του να φύγει. Δεν θεωρώ ότι αυτό που είπα τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν κάτι που του τριγυρνούσε στο μυαλό του πολύ καιρό και απλά πήρε την απόφαση τώρα. Σίγουρα δεν είμαι η αφορμή», σημείωσε κλείνοντας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή από την πλευρά της δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο Στάθης δεν βρίσκεται πλέον στην παραλία των Διασήμων, μιας και εκείνη πίστευε πώς εύκολα θα ήταν ένας από τους παίκτες, που θα έφταναν μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας. Η παίκτρια κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα, που αρχικά ξεκίνησε να μαγειρεύει τις ψηφοφορίες, ενώ στη συνέχεια έριξε τα βέλη της προς την Ελευθερία Ελευθερίου και την συμπεριφορά της απέναντί του, που ήταν άτιμη και με αυτόν τον τρόπο έδειξε άμεσα την στρατηγική της.

«Ξεκάθαρα Σπύρος και Ελευθερία ευθύνονται για αυτό που έγινε γιατί αρχικά εξαιτίας του Σπύρου και την υποψηφιότητα της Ελένης ξεκίνησε όλο αυτό με το μαγείρεμα της ομάδας και έτσι διαλυθήκαμε. Επίσης όλοι ξεκίνησαν να βλέπουν τον Νίκο και τον Στάθη σαν ένα πρόσωπο και αυτό δεν το καταλαβαίνω. Όλο αυτό εγώ το θεωρώ άτιμο και κακό: να θέλεις να πατήσεις έναν παίκτη και να του καταστρέψεις την ψυχολογία. Όχι να τον πατήσεις μια φορά, αλλά να μην σταματάς να τον πατάς συνεχόμενα. Αυτό δεν ξέρω καν πώς να το περιγράψω εγώ”

Την συμπεριφορά του Στάθη Σχίζα στο συμβούλιο του νησιού και η οικειοθελής αποχώρησή του σχολίασε η Τζο Μαριδάκη, η οποία είδε υποκρισία στον πρώην πλέον παίκτη του Survivor All Star: «Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι. Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες», ανέφερε η 20χρονη παίκτρια της μπλε ομάδας και έκλεισε λέγοντας για τον Σχίζα: «Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια».

Επηρεασμένος από την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα φαίνεται πως ήταν ο Σπύρος Μαρτίκα, καθώς μαζί και με το Νίκο Μπάρτζη είχαν δημιουργήσει την δική τους «υποομάδα» στους Κόκκινους. Ο 45χρονος φαρμακοποιός λίγο πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία της εβδομάδας μιλώντας στον Γιώργο Λιανό αναφέρθηκε στην αποχώρηση του φίλου του και δήλωσε πως δεν θέλει να έχει συναναστροφή με κανέναν άλλο συμπαίκτη του, μετά από όσα έγιναν και οδήγησαν τον Στάθη Σχίζα να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«H απουσία του Στάθη δυσκολεύει πολύ τη συμβίωση, γιατί αναγκάστηκε να το κάνει, δεν υποχρεώθηκε, αναγκάστηκε. Γιατί δεν άντεξε. Εγώ θα παραμείνω δίπλα στον Νίκο, θα τρώμε μαζί, θα υπάρχουμε μαζί, κι αυτό γιατί κρίμα που χάθηκε ένα φαβορί του φετινού Survivor. Κρίμα που έφυγε έτσι πληγωμένος, δεν του άξιζε να φύγει. Αλλά το ψέμα ποτέ δεν νικάει, η αλήθεια λάμπει, η αλήθεια είναι πάντα με όσους την υποστηρίζουν σθεναρά».

Πριν τον αγώνα, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκονται στον πάγκο, με τον παίκτη της Μπλε ομάδας να εκφράζει την ελπίδα του πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει περάσει το πόδι του.Οι Μπλε ξεκίνησαν δυνατά με τον Τάκη να κερδίζει τον Σάκη, όμως η Σταυρούλα ισοφάρισε κόντρα στην Μαριαλένα.Ο Αγόρου έκανε το 2-1 για τους Μαχητές και η Χαμπέρη το 2-2. Ο αγώνες φάνηκε πως θα εξελιχθεί σε ντέρμπι, όμως οι Κόκκινοι…. φρέναραν απότωμα, με τους Μπλε να πατάνε το γκάζι και να ξεφεύγουν με 9-2.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο εκεί οπού ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με την κόντρα τους να «φουντώνει».

Ο φαρμακοποιός θεωρεί την τραγουδίστρια υπεύθυνη για όσα έγιναν και πιστεύει πως κάτι που είπε η Ελευθερία στον Στάθη για την προσωπική ζωή του παίκτη έξω από το παιχνίδι, τον επηρέασε αρνητικά.

Αρχικά για τα όσα συμβαίνουν στην Κόκκινη ομάδα τοποθετήθηκαν οι Μπλε, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πιστεύει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος ψήφισε την Ελένη Χαμπέρη.Όταν ο λόγος δόθηκε στον Μαρτίκα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε την επίθεση του στην Ελευθερία Ελευθερίου, κατηγορώντας την τραγουδίστρια ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα τους. Μάλιστα, έκανε λόγο ότι τον εξαπάτησε για να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη.Η Ελευθερία στη συνέχεια κλήθηκε να απολογηθεί με τη σειρά της για όλα εκείνα που ακούγονται σε βάρος της ενώ αρνήθηκε ότι ουδέποτε έχει παίξει βρώμικα, ενώ με τον Μάριο έχουν αφήσει στην άκρη όλα τους τα προσωπικά εκτός της αρχής που είχαν γίνει όλες αυτές οι εντάσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, κατηγόρησε τον Σπύρο ότι της σκάβει τον λάκο.

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι» είπε η Ελευθερία και πυροδότησε την αντίδραση του Σπύρου: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου.»

«Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο» είπε με δάκρυα στα μάτια η Κύπρια τραγουδίστρια. Όλη η έκρυθμη κατάσταση έκανε και τον Σάκη Κατσούλη να βγει εκτός εαυτού, με τον ίδιο να ξεσπά κατά του Σπύρου Μαρτίκα.Η επίθεση του Μαρτίκα στην Ελευθερία συγκέντρωσε τα «πυρά» των Μπλε, με τον φαρμακοποιό να τα βάζει και με τον Ασημακόπουλο που θέλησε να στηρίξει την Ελευθερία. «Άλλες πληροφορίες είπε στον Στάθη όταν μπήκε, τα άλλαξε μετά», είπε ο φαρμακοποιός για την τραγουδίστρια θέλοντας να τους εξηγήσει γιατί έχει γίνει έξαλλος.Μέσα σε όλη αυτήν την ένταση, ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση και ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο, όπως και έγινε, με συνωδεία γιατρού.Ο Γιώργος Λιανός έληξε την ένταση ζητώντας από τους Κόκκινους να πάνε στην κάλπη. Με 9 ψήφους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που άκουσε πρώτη το όνομα της, ενώ δυο ψήφους πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έγινε ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση παίκτης των Διάσημων, αφού μια μέρα νωρίτερα στον τάκο είχε βγει και η Ελευθερία Ελευθερίου.«Μακάρι να ακούσω το όνομά μου στην αποχώρηση», είπε ο Μαρτίκας δείχνοντας απηυδισμένος με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments