Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Επιτέλους (μάλλον) σέντρα στο Περιστέρι και θα πέσουν…κορμιά

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Επιτέλους (μάλλον) σέντρα στο Περιστέρι και θα πέσουν…κορμιά
Ο Ατρόμητος περιμένει την ΑΕΚ στο Περιστέρι (17:30,NovaSports Prime) και επιτέλους ίσως έχουμε σέντρα σε ένα παιχνίδι με τεράστιο backround λόγω...δοκαριών.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται, με μία μικρή καθυστέρηση, την ΑΕΚ (17:30,NovaSports Prime) στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League αφού να θυμίσουμε ότι δεν είχε γίνει, όπως έπρεπε, στις 5 Φεβρουαρίου λόγω κοντών δοκαριών.

Η αναμέτρηση ήταν στον αέρα καθώς οι δύο ΠΑΕ έδωσαν τεράστια δικαστική μάχη, με την πλευρά του Ατρομήτου να θέλει την κανονική διεξαγωγή του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ευθύνη για το λανθασμένο ύψος των δοκαριών. Οι άνθρωποι της Ένωσης ζητούσαν τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα, ρίχνοντας τις κατηγορίες στους γηπεδούχους.

Εν τέλει η ομάδα της δυτικής Αττικής βγήκε νικήτρια στις δικαστικές αίθουσες και ας ασκήθηκε έφεση (η οποία απορρίφθηκε) , με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε σέντρα και όλα να κρίνονται στο χορτάρι. Όπως πρέπει δηλαδή.

Στα του αγώνα…

Ο Ατρόμητος δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έχασε από τον Άρη και έμεινε μαθηματικά εκτός πλέι οφ, αλλά σίγουρα μόνο αδιάφορος δε θα είναι με όσα έχουν προηγηθεί. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ έρχεται με τον αέρα ενός εμφατικού διπλού στη Κρήτη (0-3) και σήμερα θέλει να πιάσει πάλι κορυφή, απαντώντας σε όσους ήταν ”απέναντι” της στη πρόσφατη διαμάχη στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Κρις Κόλμαν δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, αφού εκτός των μακροχρόνιων απόντων Σουάρεθ και Κιβρακίδη, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για ”πόλεμο”. Συγκεκριμένα οι εκλεκτοί είναι οι: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Όσο για τον Ματίας Αλμέιδα, ο αργεντινός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα σίγουρα χωρίς τους Λιβάι Γκαρσία (τραυματίας) και Αμραμπάτ (κάρτες), ενώ οι Πάολο Φερνάντες, Μοχαμαντί, Αραούχο και Σιμάνσκι θα δώσουν κανονικά το παρών σε αυτή τη,από πολλές απόψεις,  σημαντική αναμέτρηση. Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Η αναμέτρηση του Περιστερίου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports Prime.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ

  1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 58
  2.  A.E.K. 56
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53
  4. Π.Α.Ο.Κ. 51
  5. ΒΟΛΟΣ 39
  6. ΑΡΗΣ 37
  7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 29
  8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28
  9. Ο.Φ.Η. 26
  10.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 25
  11.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23
  12. ΛΑΜΙΑ 16
  13. ΙΩΝΙΚΟΣ 15
  14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14

*ΑΕΚ και Ατρόμητος έχουν ματς λιγότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments